Motorcykelsalg - Skift fra købers til sælgers marked
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Markedet skriger efter brugte motorcykler

Skift fra købers til sælgers marked
Webmaster
22/03-2014 kl. 13:30

Der bliver solgt brugte motorcykler som aldrig før. Det er nyere brugte, dem under 10 år, der står højt på motorcykelkøbernes ønskeseddel. Derfor er markedet næsten tømt for den type motorcykler. Det problem mærker forhandlerne i stigende grad, men også markedspladser som 123mc.dk mærker naturligvis problemet.

En sådan afmatning er en katastrofe for forhandlerne, da brugte salgsvarer i den populære klasse, er nødvendig for deres eksistens og overlevelse. Det er nemlig på gode brughandler pengene kan laves hos en dansk motorcykel-forhandler.

En forhandler fortalte MagaCin.dk, at problemet nu er så stort så også markederne syd for grænsen er ved at være tømt for populære nyere brugte modeller. Forhandlerne kan altså ikke importere sig ud af problemet mere.

Ejere af populære nyere MC modeller sidder derfor, i denne tid, på lidt af en guldgrube. En god salgsvare er under 10 år gammel, er af typen sportstouring, street, adventure eller hverdag og er fornuftig velholdt. På 123mc.dk er det tydelig at de modeller sælger langt hurtigere nu, end tidligere.

At der fremtidigt kommer flere nye modeller på markedet, til fornuftige priser, hjælper ikke forhandlerne. På nye motorcykler er indtjeningen nemlig langt lavere end på brugte. Men det hjælper forbrugerne, da nykøb bliver en regulær konkurrent til brugtkøb.

Del med en ven

0 personer snakker om “Markedet skriger efter brugte motorcykler

  1. Grunden til at de tjener godt på de brugte, er at de udbetaler dig røv og nøgler for din brugte MC…

  2. …der er ingen, som tvinger dig til at sælge til en lav pris til en forhandler. De lever af avancen.

  3. Pudsigt nok kan man se de samme cykler til salg på 123 i op til flere år 😉

  4. Webmaster er udgiver .. men det er påfaldende .. at "ugens scoop" aldrig bliver solgt ? De fleste er stadig tilsalg af dem vi kan se. Såvidt jeg kan se er det kun "de rigtigt gode priser" der giver et hurtigt salg. Men ok, svært at holde øje med dem alle. Af dem JEG har kigget på siden efteråret er ca. 90 % stadig tilsalg. NÅ .. men webmaster forsøger vel bare at holde begejstringen oppe .. efter 7 års finanskrise og har et "Magasin" at sælge. Det er muligt at finde MANGE scoop, som bare bliver gentaget og gentaget og ….

Skriv et svar

Giver børn en ny start