MC-Finansiering - Lån penge direkte på 123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lån penge direkte på 123mc.dk

Nu finansiering direkte på 123mc.dk (Opdateret)
Webmaster
10/09-2012 kl. 12:45

Det er nu muligt at få råd til drømmemotorcyklen direkte på www.123mc.dk. Det betyder køb og finansiering kan udføres hjemme foran computeren.

Forhandlerne bliver løbende tilsluttet systemet, der muliggør forhåndsgodkendelse, eller køb, inden motorcyklen hentes. Det giver også køberne en ide om hvilke motorcykler der ligger inden for deres økonomiske formåen.

Nu er det derfor slut med at skulle ud til forhandlerne med tigger-kasketten i hånden, da forarbejdet samt godkendelse kan klares hjemme.

Allerede nu er der mere end 1.000 motorcykler der kan finansieres direkte via computeren.

Finansieringsselskabet der benyttes er Nordea Finans. Det er nemlig vigtig for 123mc.dk at selskabet der benyttes er seriøst, professionelt og at selskabet følger reglerne samt lovgivningen.

Her kan ses et eksempel på motorcykel med både forsikringspris og finansieringspris opgivet. Så er det let for køberen at vurdere om maskinen ligger indenfor eget budget: http://www.123mc.dk/lauge-jensen-great-dane/mcid-53631s2

Forhandlere der allerede er tilsluttet finansiering. Se og køb direkte her:

Bikx 

Carstens MC 

Frankies MC 

Jensen AS

KS Motor 

Søhede Motor Center 

Xpedit Jylland 

Xpedit Sjælland 

Toftlund MC

Stevens MC Shop

MC Giganten Nord

MC Syd

Del med en ven

0 personer snakker om “Lån penge direkte på 123mc.dk

 1. Fint nok at I nu tilbyder/reklamerer med finansiering, men burde I så ikke skrive lidt om hvad det koster?

  Til de mulige lånere: Lad være med at stirre jer blinde på den månedlige ydelse eller rentesatsen. Se i stedet efter de samlede kreditomkostninger. ÅOP kan også give et fingerpeg om, hvor dyrt lånet er (men ÅOP kan dog ikke bruges til direkte sammenligning mellem 2 lånetilbud, med mindre de har samme løbetid og renten bliver fastsat på samme måde). Disse to nøgletal har finansieringsselskaberne det nogle gange har det med at skrive med småt.

  Undersøg også mulighederne for at låne billigere. F.eks. kan boligejere med friværdi ofte låne meget billigere i en kreditforening, hvis det drejer sig om et større beløb. Check også priser på f.eks. mybanker.dk og pengepriser.dk.

 2. Thor du har vist ikke klikket på det link? Jeg klikkede bare på financiering og vupti så var der alle priser og ÅOP osv 😉 Nu har jeg aldrig før set man skulle være bange for Nordea som her eller Danske Bank. De to store er vist de mest regelrette i Danmark 😉 Desværre er der kun få der vil låne ud til motorcykel i Danmark ;-( Jeg kunne kun låne i egen bank.

 3. 7,8% ÅOP Thor. Du skal nok bare åbne øjneren. Det er faktisk rigtig fornuftig med 7,8 ÅOP det fås ikke mange steder på billån.

 4. Ja, et eksempel på finansiering er 2 klik væk (og de nævnte nøgletal står med små bogstaver i bunden), men der er ikke nævnt noget om priser i selve i artiklen. I øvrigt er linket til en MC til ca. 400.000 kr., og på så stort et lån bliver oprettelsesomkostningerne en forholdsmæssigt mindre del af lånet, hvorfor ÅOP bliver tilsvarende lavere i det eksempel. Ved et lavere lånebeløb vil ÅOP blive højere. Det var ikke for at sige, at tilbuddet er hverken dyrt eller dårligt (selvom billigere tilbud findes). Min lille forbrugeroplysning var ment som en understregning af, at man skal se sig godt for, hvis man vil have det billigste lån – eller blot have overblik over, hvad det reelt koster at låne.

 5. Ja, det er lidt misvisende med en motorcykel til 400000,-. Med en motorcykel til 100000 er ÅOP 9.8 %, ved ikke om det er fornuftigt?

 6. MC/billån er set både billigere og dyrere, så om det er fornuftigt kommer vel an på hvad den enkelte har af alternativer. Hvis man undersøger markedet, er det ikke så svært at finde billigere finansiering, men afhængigt at hvor kreditværdig man er, kan der jo også være forskel på hvad de forskellige udbydere vil godkende en til at låne, så for nogle kan det også være en grund til at forhøre sig flere steder.
  Jeg vil forresten anbefale, at man kun bruger ÅOP som et fingerpeg, da tallet afhænger af mange ting. Derfor kan man som nævnt ikke bruge ÅOP til direkte at sammenligne lånetilbud, hvis der er forskelle i lånstørrelse, løbetid eller den måde renten fastsættes på. Jeg synes hellere man skal se på de samlede kreditomkostninger, da det er et tal i kroner og øre, som de fleste kan forholde sig til.

 7. Hvis nu vi lavede en model ligesom MC4.com bare med almindelige danskere, så ville både udlånsrenten og indlånsrenten stige for alle…

 8. Sludder 🙂 udlån ville falde og indlån ville være bedre end i banken… 🙂

 9. …og på niveau med 123mc.dk BILLIGE forsikringer tilbydes nu også lån! Hvad tjener Magacin så på det? Og fortæl mig så lige hvad forskellen skulle være på at få et lån via en given MC forhandler vs. Magacin? Forhandlerne tjener jo også på den del… hvad er det som gør, at Magacin kan gøre det bedre og/eller billigere… eller handler det reelt om, at Magacin nu har fået sig en platform (ie. 123mc.dk samt magacin.dk) hvor de kan henvise- og tjene penge? Magacin har endnu ikke besvaret den anden tråd, hvor selv samme problemstilling er rejst, og de vælger nok heller ikke at knytte et svar på denne tråd. Så meget for den udbredte og så ofte kommunikerede "vi er ikke i lommen på nogen" vision! 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start