Krise hård ved forhandlerne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Krise hård ved forhandlerne

Økonomien skranter og de lukker på stribe
Tommy Rønn
25/08-2010 kl. 20:30

De fem voldsomme fremgangsår for motorcyklismen i danmark, fra 2003 til 2008, betød at mængder af nye forhandlere så dagens lys i dette tidsrum.

De seneste to års bratte opbremsning i motorcykelsalget, betyder at der i Danmark var vel rigelig med forhandlere til at dele forbrugernes penge. Den slags plejer at udligne sig selv, og det udskilningsløb er vi allerede vidne til.

De seneste år er mange forhandlere lukket. Langt fra alle grundet konkurs. Flere har brugt deres sunde fornuft, og lukket butikken før eventuelle tab. Og vi formoder desværre at flere senere melder sig blandt de lukkede.

Af allerede lukkede kan bl.a. nævnes Jan O Motorcykler, MC Master, MIK MC, Allans MC, Masi Motor, PH Speed, Minimotor samt mange andre. Store spillere som vi forbrugere nu må undvære.

På MagaCin taler vi ofte om at krisetiden har skabt to typer forhandlere. Dem under dynen og maratonløberne.

* Dem under dynen, putter sig og venter på krisen forsvinder. De sparer omkostninger, men man hører ikke meget til dem.

* Maratonløberne, løber hurtigere for at opretholde en anstændig omsætning. De er fremme i skoene som var intet hændt, men bruger stadig penge.

Hvilken type der vinder udskilningsløbet ved vi ikke. Et udskilningsløb vi alle kommer til at følge, men et udskilningsløb vi dog hellere var foruden.

Vi har altid været glade for at have mere end en forhandler i lokalområdet. En luksus vi nødig vil undvære.

Hvilke forhandlere tror du kommer bedst gennem krisen? De omkostningsbesparende under dynen, eller de omkostningsforbrugende maratonløbere. Eller tror du alle overlever og/eller at krisen forsvinder?

Del med en ven

0 personer snakker om “Krise hård ved forhandlerne

  1. Tror ikke kun det begrænser sig til mc-forhandlere,- jeg tror også at vi vil se mange af de internetselskaber/sider/forums der så dagens lys i nævnte tidsrum på længere sigt vil lukke.

    Sådan er det jo i krisetider,- de velrenormerede & veletablerede & økonomisk stærke overlever.

Skriv et svar

Giver børn en ny start