Konkurrence: Lækkerier fra Xpedit - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konkurrence: Lækkerier fra Xpedit

Xpedit hjælper en heldig vinder ind i 2022 med grej for en samlet værdi á 815 danske kroner
Steffen F. Olesen
08/01-2022 kl. 07:00

Konkurrencen er slut

Vinder: Torben Jespersen fra Svinninge


Vi har nu lagt både jul og nytår bag os, gaveorgiet i forbindelse med juleaften er slut, og det er stadig jævnt kedeligt, trist og gråt udenfor.
Derfor er det en stor fornøjelse at byde på et kærkomment lyspunkt og muntre MagaCin’s abonnenter lidt op, med en herlig præmie i endnu en af de konkurrencer vi annoncerede i efteråret.

OBS – Denne konkurrence er kun for personer over 18 år!

Lidt blandet til turen
Når sæsonen for alvor sætter ind og vejret bliver lidt bedre, så er vi ikke et sekund i tvivl om, at rigtig mange danske motorcyklister springer direkte i sadlen og prikker hul på PMS-bylden… Flere af os lider nemlig hvert år af Parked Motorcycle Syndrome, og der findes som bekendt kun én kur; nemlig at hælde frisk brændstof på dyret, og komme afsted i en fart.

Der er mange måder at være motorcyklist på, men sammenholdet, fællesskabet og turene til træf med vennerne har altid været vigtige elementer også i den danske motorcykelkultur.
Uanset om vi drager på langfart med campering i det udenlandske, overnatter ved hjemlige træf, eller tilbringer natten i shelter på adventure ruten eller for den sags skyld noget helt fjerde, er præmien som i denne omgang gavmildt er sponsoreret af Xpedit guld værd.

I denne konkurrence består præmien nemlig af en toilettaske med alverdens praktiske indhold, uanset om vi snakker bad, rengøring af hjelm eller snorkende sovekammerater. (Læs mere om produktet her).
I præmien finder du imidlertid ikke blot produkter til udvendig vedligeholdelse, men også produkter til indvendig brug.
Noget at sunde sig på, når du er nået frem til destinationen efter mange timer i sadlen, og kroppen trænger til en god gang indvendig vederkvægende smørelse inden soveposen lynes helt.

Med dåserne hvor mærkaterne fortæller om “motorolie” og “kardanolie”, behøver du absolut ingen undskyldning for at nappe en lille en inden sengetid, for det er faktisk helsebringende smørelse til kroppen.
Moonshine forklædt som “motorolie” er lavet på majs og en smule hvede, herefter hurtiglagret på amerikansk hvid-eg og smagt til med en sød finsk lakrids.
Moonshine forklædt som “kardanolie” er fremstillet på samme måde, men her er der lidt mere smæk for skillingen, da måneskinnet til stangtræk er smagt til med en sød finsk lakrids og ikke mindst chili.
(Begge indeholder 25% alkohol)Du kan læse mere om produkterne her.

Og endelig sørger Xpedit faktisk også for, at den herlige præmie ikke tager skade under fragt.
Dåserne er nemlig pakket nænsomt ind i en “yderst eksklusiv” sort Xpedit T-shirt str. L, så du ikke risikerer at få for mange buler i dåsen.

Deltagelse
For at vinde konkurrencen skal du være abonnent på MagaCin og fyldt 18 år.
Er du ikke abonnent, så kan du smutte ind på oprettelsessiden via linket her, og spare op til 30% på dit abonnement.
Når du er logget ind som abonnent, vil du under afsnittet her kunne se en gul knap med teksten “Deltag her”, som leder dig videre til dit mail program, hvor du bedes udfylde formularen med navn, adresse, mail, telefon, alder og svare på et enkelt spørgsmål.
Ved tilmelding skriver du IKKE under på noget med småt, vi fylder IKKE din spam-mappe med ligegyldige mails, og vi sletter alle informationer oplyst i forbindelse med konkurrencen så snart vinderen er udtrukket.

(Knappen er ikke længere synlig da konkurrencen er slut)

Vilkår og betingelser

  • Konkurrencen er udelukkende for abonnenter på MagaCin.dk.
  • Deltagere SKAL være fyldt 18 år.
  • Præmien består af 1. en BMW Motorrad Toilettaske som indeholder en deodorant, en showergel, et håndklæde, rengøringsservietter til hjelm og visir, et par ørepropper, 2. Moonshine sæt, 3. En T-shirt.
  • Den samlede værdi er 815 dkk.
  • Det er ikke muligt at ombytte præmien til anden vare eller kontanter.
  • MagaCin sender præmien direkte til vinderens adresse eller nærmeste pakkeshop medmindre andet er aftalt.
  • Vinderen trækkes tilfældigt blandt deltagerne d. 16. januar 2022, og kontaktes pr. tlf. eller mail.
  • Vinderens navn offentliggøres i denne artikel så snart konkurrencen er afsluttet.
  • Så snart konkurrencen er afsluttet sletter MagaCin alle deltagernes tilmeldinger, og derved også samtlige personlige oplysninger oplyst i forbindelse med tilmeldingen, på nær vinderens navn.

Som abonnent på MagaCin.dk får du, udover adgang til konkurrencer og en række andre fordele, også ubegrænset adgang alle nyheder, videoer og tests på Danmarks hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start