Klodshans og brugtmarkedet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Klodshans og brugtmarkedet

Vil du bytte din MC for en pose rådne æbler?
Tommy Rønn
20/08-2010 kl. 09:15

På det seneste har vi på MagaCin modtaget en del sure mails, fra sælgere der føler sig tilsvinet på diverse brugtmarkeder.

Det helt moderne er muligheden for at byde og kommentere salgsanoncer, men desværre kan dette gøres omkostningsfrit. Det betyder at annoncerne kan skambydes, eller at helt groteske byttehandler kan foreslås.

Der er set eksempler på annoncer med salgspris på over 100.000 kr. tilbydes under 20.000 kr. Næppe særlig realistisk. Eller motorcykelannoncer der afsluttes med ingen bytte, tilbydes en pony som en del af betalingen. Ok det har da lidt med hestekræfter at gøre.

Det værste er at bud er gratis. Det betyder at køberne kan komme med et bud kun få kr. under oplyst salgspris. Sælger accepterer, men køberen gider alligevel ikke købe. Altså ren chikane.

Der ses enddog kommentarer som: “Dette er den fejlbehæftede årgang” eller “Den maskine bør man holde snitterne fra”. Så får sælger ikke den maskine solgt. Man kan godt mistænke dem med tilsvarende maskine på salgsmarkedet, gør sådan for at fremme eget salg.

Annoncemarked med kommentarmulighed har udviklet sig til at være skidt for både køber og sælger. En regulær farce. På 123mc.dk har vi bevist valgt ikke at tillade annoncekommentarer, da vi kun ser de gør mere skade end gavn.

Del med en ven

0 personer snakker om “Klodshans og brugtmarkedet

  1. Hvor er prinsessen?, det er "hvad fatter gør er altid det rigtige" du ligner til.

    En god ting kan misbruges, men man ser ofte rosenrøde annoncer; det mest anvendte skønmaleri er at tage fejl af 1 reg. dato og årgang.

    Og ja det er sørgeligt der også her findes tåber, som ødelægger konstruktiv dialog.

    Men jeg syntes spørgsmål og svar giver liv og dynamik i annoncen. Det, at man får mail ved nye indlæg, modvirker jo også at potentielle købere skulle glemme annoncen.Så trods alt et lille plus set fra sælgers ringhjørne. Fint emne at tage op Rønn, måske hjælper det lidt. Og kom så igang med tracdays på ringen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start