Klippe-klistre-dag med Honda - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Klippe-klistre-dag med Honda

Find saks og lim frem, kald på børnene og kom i rigtig julestemning
Steffen F. Olesen
14/12-2020 kl. 08:00

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er nok de færreste af os, der finder en funklende ny Honda CBR1000RR-R under træet på dagen, du ved. Men har du alligevel et brændende ønske om at eje et eksemplar, og er du måske endda træt af traditionelle kravlenisser, kan du med fordel få renset printeren og slå et smut forbi Hondas hjemmeside.

Børn såvel som voksne kan – takket være Honda motorcycle developers Hisao Tomimoto og Shogo Nishida – en dag i december sætte sig ned med en kop varm kakao og æbleskiver og komme i klippe-klistre-stemning, som dengang coronaen ikke havde skovlen under traditionerne.

Ligheden er jo slående

Ovennævnte udviklere har investeret en stor mængde energi i at sammensætte den helt rigtige løsning, når det kommer til denne design-korrekte gør-det-selv-racer.
Projektet kommer som følge af, at folk tidligere har taget rigtig godt imod et lignende projekt, hvor Super Cup stod på menuen.

Du kan downloade både CBR1000RR-R og ‘Paper Cub’ direkte via linket her, og for at du får lige nøjagtig det fejeblad, du ønsker dig, har Honda gjort det muligt at hente modellen i HRC-farver. Men også i hvid skulle du ønske selv at udfylde et blankt lærred.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start