KAMPAGNE: Bliv abonnent med 50% rabat - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KAMPAGNE: Bliv abonnent med 50% rabat

Spar 50% på første indbetaling | Gælder t.o.m. uge 42.
Steffen F. Olesen
14/10-2023 kl. 00:01

Efteråret nærmer sig med hastige skridt…!
Det betyder, at der lige rundt om hjørnet venter en stribe præsentationer af nye modeller og teknologi, som alt sammen vil finde vej her til siden, så passionerede danskere kan vide sig sikre på, at være helt og aldeles opdateret, inden snakken går løs i klubben eller værkstedet!

Ligeledes betyder det, at vi inden længe rammer en ny sæson, hvilket naturligvis betyder flere dybdegående tests af motorcykler og udstyr.
Men vi skal lige have overstået den kolde tid, hvor dyret desværre er opstaldet for de fleste af os, og her kan man med fordel bruge tiden på, at få læst op på tingene… Og skal vi tro på importører og rygter i branchen, så kommer der til at ske en hel del på nyhedsfronten gennem de kolde måneder.

Seks måneders ubegrænset adgang for kun 59 og en halv
Til og med d. 22/10-23 kl. 23:59 får nye abonnenter 50% rabat på alle abonnementstyper på MagaCin, som giver ubegrænset adgang til daglige nyheder, et arkiv der i skrivende stund overstiger 13.000 artikler, over 600 tests og prøvekørsler af motorcykler og omkring 100 tests af udstyr.

Hertil følger en stribe fordele for de som tegner et 3- eller 6 måneders abonnement:
Eksklusiv billig MC-forsikring.
Rabat hos Pitboxen.
Rabat hos MC Safari.
Rabat hos Grand Prix Tours.

Læs mere om abonnementsfordelene her

Kampagnen gælder første indbetaling ved nyoprettelser, så tilmelder du dig et 6-måneders abonnement får du alt ovenstående for kun 59,50 danske kroner det første halve år, og vælger du tre måneder koster det blot 34,50 dkk.
(Rabatten gives automatisk ved betaling)

MagaCin holder dig opdateret
På MagaCin stræber redaktionen efter at formidle de seneste nyheder til danske motorcykelinteresserede hurtigst muligt, i et forståeligt format i øjenhøjde.

Til den kommende sæson har vi selvfølgelig også en stribe MC-tests på programmet, hvor de første modeller allerede nu er booket til test så snart saltet er væk fra vejene, ligesom test af udstyr og andet grej naturligvis også er på tegnebrættet.

Vil du være helt sikker på ikke at gå glip af noget – hverken de seneste nyheder, tests eller sjove videoer – så kan du med fordel klikke på den lille klokke nede i højre hjørne af din skærm… Så sørger vi nemlig for at holde dig opdateret via push beskeder.

Er du typen som helgarderer dig, eller bare gerne vil have et hurtigt overblik over dagens seneste emner, så kan du også følge MagaCin.dk på Facebook eller Instagram, hvor vi på den ene eller anden måde dagligt holder vores følgere opdateret med almindelige opslag, stories m.m.

OBS: Kampagnen slutter søndag d. 22/10-23 kl. 23:59

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start