Det er billigt! Stærke priser på spændende italienske motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Italiensk udsalg

Drømmer du om en kompetent adventurebike eller en smart café racer, så er der penge at spare.
Nicolaus Johansen
21/05-2020 kl. 08:00

Kunne du tænke dig en trendy street scrambler, en 120 kg lykkepille eller hvad med en vildt billig rejseven? Så skal du læse med her, for den billige rejseven og dens to søskende fra italienske SWM er blevet endnu billigere.  

Det er sjældent at du kan spare op mod 40% på en fabriksny motorcykel – men det kan du altså lige nu på SWM Super Dual T 650, SWM SM 500 R og SWM Ace of Spades. Helt nye er maskinerne ikke – der er tale om overvintrede modeller fra 2017 og 2018, men det ændrer ikke på det faktum, at der er tale om helt ubrugte motorcykler. 

Lige nu kan du anskaffe dig en SWM Ace of Spades, som er en fin A2 pendler til byen og underholdning på de omkringliggende sogneveje til 46.620 kr – du sparer altså 25 af de lange. Den er måske ikke helt lige så skarp som Ducati Scrambler Cafe Racer, men det er stadig en italiener, og den ser lige så godt ud når den parkeres foran byens hippe café.

Artiklen fortsætter under billedet

SWM Ace of Spades

Hvis du er til frisk bøllekørsel med masser af forhjulsløft og brede baghjulsudskridninger, er det måske også værd at holde dankortet parat. På tilbud er nemlig SWM SM 500 R, som med sine 34 hk til 120 kg er en veritabel tohjulet lykkepille. Er du til leg på lukket bane, kan du med fordel fjerne begrænsningerne, og lukke op for alle 51 heste – så bliver den RIGTIG sjov! 

Og modsat Ace of Spades, hvor producenten nogle steder har kigget lidt for dybt i kataloget med prisvenlige komponenter, er den frække motard bestykket med lækkerier fra Brembo, Braking, Kayaba og Mikuni. Hele herligheden kan blive din for blot 53.895 kr. – det er altså bare billigt!

Artiklen fortsætter under billedet

SWM SM 500 R

Billig var SWM Super Dual T 650 også da vi testede den i 2018 – godt 90.000 kr. skulle du hive op ad lommen, for at erhverve dig den kompetente enstamper. Nu, to år senere, kan du slippe med knapt 60.000 kr. for en komplet adventurebike, der byder på komponenter som blandt andet justerbar USD-gaffel, justerbar bagdæmper fra Sachs, 2 x 33 liters sidetasker, bagagebærer, styrtbøjler, bundplade, centralstøtteben, ekstra lygter og ABS som kan kobles fra på baghjulet. På ryggen af SWM Super Dual T 650 er du vitterligt klar til at drage på langtur. 

Artiklen fortsætter under billedet

SWM Super Dual T 650

Hvorfor dette brandudsalg spørger du måske dig selv. Importøren har valgt udfase mærket, da det har vist sig svært at vække danskernes interesse for de italienske motorcykler. Nu kunne du som nyslået eller gammel SWM-ejer måske blive en kende nervøs for den fremtidige service. Men importøren lover at forbindelsen til SWM bevares, og alle reservedele også vil kunne hjemtages i fremtiden.

Når du ikke at få sat din signatur på en slutseddel til af de tre modeller til den stærkt reducerede pris, kan det stadig lade sig gøre, at få en ny SWM på danske plader. Importøren fortæller i en telefonisk samtale, at de gerne tager maskinerne hjem på bestilling, men dog til sædvanlig pris. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start