Hvor meget er din fritid værd? - Mange timer på en ingenting
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvor meget er din fritid værd ?

Nogle bruger gerne mange timer på at tjene en håndfuld småpenge
Tommy Rønn
12/08-2013 kl. 15:00

Årets skøreste historie, blev i dag leveret til MagaCin fra en forhandler. Nogle danskere arbejder åbenbart gerne for nogle få kroner i timen.

En kunde var i en stor dansk motorcykel-forretning for at købe en ny Schuberth hjelm. Schuberth er et af de mange mærker der efterhånden benytter Europa-priser, så prisniveauet i Danmark er det selvsamme som i andre lande.

Kunden brugte over 1,5 time med ekspedienten, da den rigtige størrelse og model fra Schuberth skulle udvælges. Efter den lange tid var kunden tilfreds med hjelmen, men ville lige hjem og tænke over tingene.

Efter nogle dage kom kunden stolt tilbage i butikken. Fortalte at han efter “kun” 2-3 timer på nettet havde fundet hjelmen ca. 200 kr. billigere i en netbutik. Efter porto havde han sparet næsten 100 kr. Altså en timeløn på mellem 33 og 50 kr. for kundens arbejde. Kunden var stolt.

Vi kender ingen danskere der vil arbejde for mellem 33 og 50 kr. i timen for nogen arbejdsgiver. Men når danskere arbejder for dem selv, er moralen åbenbart en anden. Så er minimal timeløn åbenbart rigelig.

En kort opringning til nogle danske motorcykelforhandlere oplyser at denne historie på ingen måde er speciel. Næsten normalen i dagens Danmark, og at den slags spildtid for minimale besparelser næsten er blevet en folkesport.

Måske er vi på MagaCin og 123 anderledes. Er der ikke rimelig indtjening i vores projekter, vil vi hellere nyde vores fritid, så familie, interesser og motorcykel kan plejes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Hvor meget er din fritid værd ?

 1. At bruge 1-2 timer af en forhandlers tid derefter købe den på nettet TJA det kan jeg mene om hva man vil MEN at vende tilbage til forhandleren og prale med at man har købt den lidt billiger på nettet er jo totalt stupid og direkte en fornærmelse mod forhandleren MED stor risiko for at få ørene i maskinen er det vist en handels måde der er lidt jysk

 2. Ja, tåber er der nok af… åbentbart også de fuldstændigt skamløse.

  Noget helt andet er at jeg tit bruger ALT for mange timer på at læse tests, anmeldelser, indlæg, erfaringer, blogs,.. på ting jeg overvejer at købe. Havde jeg fået 33kr i timen for det, havde jeg nok haft til en ny MC.

  … og havde jeg ikke spildt min tid sådan havde Magacin og lign. sider haft væsentligt færre besøg 🙂

 3. Hurra for fordommene Mr jen jen, jeg kan som jyde tilføje at lignende mentalitet så sandelig også er oplevet/hørt ved folk fra "djævleøen" ;-).

  Kan kun tilslutte mig, at det er en tarvelig opførsel. Man skal for øvrigt se sig godt for på nettet, jeg har ofte oplevet, at tingene faktisk kunne findes billigere her hjemme end i udlandet, og så har men ikke de samme problemer med garanti, som kan opleves ved handel i udlandet.

  Og jeg (som jyde), gider ikke det pjat for i sidste ende at spare 100 kr, jeg får jo nok behov for min forhandler/værksted en anden dag, og så er han der måske ikke mere fordi vi lige skulle spare et par hundrede kroner.

  Dog må jeg indrømme, at have handlet en ny original tank til min tidligere Marauder i Tyskland. Men til en pris i DK på over 5000 kr. og ca. 2100 kr. i Tyskland for nøjagtig samme tank, som begge forhandlere skulle bestille i Frankrig, så betyder de 20 km ekstra, når man alligevel besøger familien ved grænsen ingenting. Hvad årsag til prisforskellen er, vides ikke, men her har jeg altså ingen skrubler.

 4. Det er fair nok at man går ned i en butik og kigger på et produkt, og måske også prøver det.

  Men at man bruger 1½ time af en medarbejders tid, og derefter går hjem og køber det selvsamme produkt i en webshop er sgu ikke i orden! ISÆR ikke for at spare 100 kroner.
  ..Og at man så går ned og siger at man har købt den 200 kroner billigere (eksl. porto mm.) er man godt nok et trist menneske!

  Til adm: En anden god ting at gøre ''Ved køb på nettet'' er at tjekke webshoppen på TrustPilot 🙂

 5. Det lyder som en noget pyntet historie.De fleste der handler på nettet ,oplever besparelser på 50% på
  de dyre ting.Og så køber vi de billige,og det vi skal bruge her og nu hos forhandleren.Ærgeligt men sådan ændrer tingene sig hele tiden.Men derfor skal vi behandle hinanden ordenligt ,og ikke misbruge hinandens tid

 6. Jeg vil på ingen måde benægte at historien er sand, men som thad skriver tror jeg også at der er pyntet en del på sandheden.
  Det kan selvfølgelig godt være at kunden er blevet tilbudt en special pris der gør at han kun har sparet 100dkr. men jeg tvivler
  For som der også står er Schuberth en af de producenter der prøver at lave Europa priser, det er i og for sig også fint men disse priser er på indkøbspriser inden skatter og afgifter, da jeg sidst købte hjelm og tøj blev det i UK da jeg nu en gang var derovre. og jeg kunne se at priser var over 30% billigere sammenlignet med de priser jeg kunne finde i DK. Forklaringen fik jeg af forhandleren, ved ikke om det passer, men på sikkerheds udstyr er der ingen skatter og afgifter i UK. derfor er prisen væsentlig lavere. Jeg sparede på min Schuberth S1PRO ca 2000Dkr. i forhold til de priser jeg kunne finde tilsvarende i de danske netbutikker og på prislappen i diverse butikker, hvis tilfældet er at jeg kun ville have sparet 100Dkr er jeg ikke et minut i tvivl om at jeg havde købt "dansk" men som forbruger må jeg forholde mig til prislappen der er officiel…… Jeg har jo heller ikke efterspurgt eller pruttet om prisen i UK.
  Samme snak gør sig gældende når man snakker mc dæk. I UK kan man ofte købe sæt bestående af 2 bagdæk og et fordæk til en noget favorabel pris ift. til den officielle danske pris og det gør jeg….. Jeg køber i udlandet.
  Min kammerat driver et MC værksted og han har indtil videre ikke kunnet matche priserne på en måde at jeg ikke kan retfærdigøre over for mig selv at jeg skulle handle i DK generelt, hvis vedkommende taler sandt så er det ikke ham "der skummerfløden" da f.eks. min betalte hjelmpris var under hans indkøbspris.

  Og den evendelige snak om at at udgifterne er højere i DK i forhold til de lande sammenligner os med og man på den måde bryger det som løftestang til at retfærdiggøre de højere priser med, mener jeg personligt falder lidt til jorden hvis man undersøger det nærmere.

  Jeg mener grunden til at vi betaler en del mere for tingene i DK hænger sammen med at vi ikke har de store indtægtskilder i DK, f.eks. store naturlige resourcer. men vi har en meget høj social sikkerhed som vi skal være meget stolte af. men for at drive "butik danmark" kræves der kroner og de kan kun komme ved at inddrive skatter og afgifter på alt. (25%moms på alt, registreringsafgift, skatter, etc.)

  Jeg benægter ikke sandheden af ovenstående artikel men jeg tvivler.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start