Anmeldelser af motorcykler. Private tests. Vurdering
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvad mener brugerne ?

Se hvordan private anmelder egne motorcykler
Webmaster
15/10-2015 kl. 12:30

Så blev 123mc.dk færdige med deres nye motorcykel-vurderings-system. Private ejere kan nu anmelde og vurdere deres motorcykel, så andre motorcyklister kan hjælpes på rette vej når ny motorcykel skal erhverves. Vurderings-systemet giver et godt overblik over tidligere ejeres erfaring med deres motorcykel.

Alle der har solgt motorcykel via 123mc.dk de seneste 3 år, kan anmelde den motorcykel og model de har haft udbudt til salg. Det er altså ikke muligt at anmelde en tilfældig motorcykel, men kun de motorcykler anmelderen har ejet.

Vurderingerne findes på alle salgsmotorcykler på 123. Under modelnavnet står “Brugeranmeldelser” med rødt. Dette link giver direkte adgang til andre brugeres vurdering af den pågældende motorcykel.

Det er naturligvis også muligt at gå direkte i model-databasen via dette link

Har du tidligere solgt motorcykel på 123mc.dk, kan du lave en bruger-vurdering af motorcyklen fra din statusside. Nederst i venstre side findes en knap kaldet “Bedøm din motorcykel”. Din statusside findes her.

Da systemet endnu er helt nyt er det begrænset hvor mange bruger-vurderinger der endnu er oprettet. Men mange nye kommer til daglig, og systemet udvikles og bliver bedre dag for dag.

Et eksempel på vurdering kan ses her og her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start