Honda erkender fejl: Sidetasker følger ikke med - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda erkender fejl: Sidetasker følger ikke med

En fejlagtig udmelding fra Honda Danmark resulterer i en bonus til de hurtige
Steffen F. Olesen
01/12-2021 kl. 13:31

Honda’s nye touringmaskine NT1100 er en af de helt store nyheder til 2022, og den har allerede høstet mange anmelderroser i udlandet såvel som herhjemme.
Den danske Honda importør var også meget begejstret, da den nye model blev præsenteret sidst i oktober, og var hurtigt i telefonen så snart muligheden for at sende et dansk medie på pressetur åbnede sig.

Den danske Honda importør lod sig dog rive lidt for meget med af begejstringen, da de for en uge siden fortalte, at sidetasker er en del af den alenlange liste over standardudstyr på den nye Honda NT1100… Det er de ikke, men den nye touringmaskine fra Honda giver fortsat rigtig meget for pengene.

– Desværre lod vi os rive lidt for meget med af begejstringen for den nye NT1100, som både vi og markedet har ventet med spænding på i lang tid. Vi fik desværre fejlagtigt meldt ud, at standardudstyret inkluderede sidetasker – det var forkert. De originale sidetasker kan tilkøbes i en tourpakke til 8.900 kroner, siger Morten Agerbæk, administrerende direktør hos den danske Honda importør.

Honda Danmark erkender fejlen og har derfor valgt, at give lave et introduktionstilbud på den første sending fra Honda, som består af 24 stk. NT1100.
I introduktionstilbuddet medfølger således – uden beregning – en Tourpakke med originale Honda sidetasker til en værdi af 8.900,-.

I en pressemeddelelse fortæller Morten Agerbæk fra Honda Danmark, at han – trods ærgrelsen over den fejlagtige udmelding – glæder sig over, at den nye NT1100 blev godt modtaget på den netop overståede motorcykelmesse EICMA i Milano.

– Vi var selvfølgelig spændt på, om de mange positive meldinger om den nye Honda NT1100 holdt stik, når vi så den i virkeligheden. Den overraskede endnu mere positivt end forventet. Den er lavere og mere smidig, end det så ud til på billederne, og så har den samtidig en super god siddekomfort, fortæller Morten Agerbæk efter hjemkomsten fra Milano, og fortsætter:
– Efter vi har oplevet den nye NT1100 live, er vi fortsat glade for, at vi kan tilbyde den med en lang udstyrsliste til under 200.000,- for DCT versionen og under 180.000,- for versionen med manuelt gear.

Som standard leveres NT1100 med varmehåndtag, fartpilot, centerpote, en 6,5 tommer TFT touch skærm med Apple Carplay, Android Auto og Bluetooth, justerbar vindskærm, Honda Selectable Torque Control og Wheelie Control, en elektronikpakke med 3 standard køreprogrammer (By, Regn og Tour) samt mulighed for to individuelle programmer.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start