Hjælp nye motorcyklister - MC Kørekort - Bedste valg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hjælp nye motorcyklister

Kommende motorcyklister behøver din hjælp
Webmaster
28/10-2014 kl. 12:00

Alt for mange motorcyklister kommer fra kørekort-undervisningen med en dårlig oplevelse, uden den fornødne ballast, og uden nødvendig grundig undervisning. Det vil MagaCin.dk gerne ændre på.

Hvis nye motorcyklister skal blive gode sikre trafikanter, er det vigtig at kørekortundervisningen foregår uden snyd med timeantal, fusk med manøvrebanetid og med kompetente kørelærer. Derfor vil vi her på mediet gerne hjælpe kommende motorcyklister med at træffe det rigtige køreskolevalg.

Til dette behøver vi hjælp fra alle læserne, læsernes venner og alle andre med motorcykelkørekort. Anbefal gerne denne undersøgelse til flest mulig via de sociale medier, så resultatet bliver best mulig til de kommende motorcyklister.

Nedenstående findes et simpelt spørgeskema. Udfyld dette grundigt og med omtanke. Det er vigtigt at køreskolerne vurderes ordentlig, uden sort/hvid teknologien (Meget dårlig, eller meget god). Gråt i gråt teknologien giver et mere nuanceret budskab.

Løbende vil vi så publicere en liste over de danske MC kørelærer, hvor de klassificeres således:

Perfekt

Over middel

Middel

Under middel

Svag

På MagaCin´s vegne takker på forhånd for jeres hjælp til de kommende danske motorcyklister. Opret din spørgeundersøgelse med SurveyMonkey

Del med en ven

0 personer snakker om “Hjælp nye motorcyklister

 1. Tog kørekort i '83, så kan desværre ikke bidrage, men ellers en super idé.
  Måske man kunne udvide servicen til de nye mcister, ved at lave et bedømmelsesskema på mc-forhandlere. Så de er forberedt når de skal ud at købe deres første mc. 🙂

 2. Jeg tager kørekort til sommer, så jeg følger med her. Nogen anbefalinger i Randers-området?

 3. Ring til Jesper Holmelund Pedersen fra " kort til mc " så får du al den start ballast du har brug for uanset om du er mand, dame, ung eller ikke ung han går dig i møde med træsko på han underviser både i Skive og Aarhus

 4. Holda peter: Du ser det, hvis du læser artiklen på computer – jeg får det heller ikke frem på min Iphone.

 5. Ja jeg har altså kun imac, så man skal altså være en del bagud rent pc mæssigt for at være med i undersøgelsen 🙁

 6. Det virker altså ikke på SAFARI, men firefox, der kører det fint.. 🙂

 7. Knudsen007: Jeg tog det for et års tid siden i Viborg ved Michael Roy's køreskole, kan kun anbefale ham! Han er virkelig dygtig og man kan mærke kan vil lære dig at køre mc fremfor at tjene penge på dig.

 8. @ClausM Tak – jeg har også overvejet Jens, og har også mailet lidt med ham. Han starter nye hold op til februar. 🙂

  @DAK Tak – jeg vil lige prøve at tjekke ved Michael Roy 🙂

 9. jeg kan sgu hellere ikke få det til at du på min mac? har prøvet både safari og firefox.. ??

 10. Der er ikke noget spørgeskema at se,,men kan sige at Inge's køreskole i Hillerød(Nordsjælland) er rigtig fin, en god og meget kort-forklarende teorilære,som ikke går på kompromi med svarene, tør og god humor, og god instruktion på teknisk køreanlæg.

Skriv et svar

Giver børn en ny start