Danmarks motorcykelmarked nr. 1 - Sælge din MC
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her kan du sælge din brugte

Danmarks markedsplads nummer 1
Webmaster
30/07-2011 kl. 22:00

123mc.dk har længe været Danmarks største motorcykel-markedsplads, opgjort i antal salgsannoncer. 123mc.dk har gennem længere tid indeholdt 2.000-4.000 flere annoncer, sammenligner med f.eks. dba.dk og guloggratis.dk.

Antal annoncer er ikke nok, maskinerne skal også sælges. Hele 2010 sæsonen indeholdte 123mc.dk også flere annoncer sammenlignet med andre markedspladser, men salget var dengang større via andre udbydere af markedspladser.

Sådan er det ikke mere. Ifølge flere danske motorcykel-forhandlere er deres salg nu klart størst via 123mc.dk.

MC Giganten, via Carsten´s MC i Varde, udtalte i seneste uge at markeds-positionen for 123mc.dk efterhånden ligner monopol på MC salg. Salget via 123mc.dk er nu klart størst.

MP Motorcykler i Odense udtalte at når de skal prissætte og søge bruges nu kun 123mc.dk. Den selvsamme information er kommet fra mange af landets forhandlere. Faktisk benytter flertallet af landets store autoriserede mærke-forhandlere nu kun 123mc.dk. De annoncerer altså ikke deres maskiner andre steder.

Om det er godt eller skidt at 123mc.dk har fået den markeds-position, vil vi ikke bedømme. Konkurrence er altid sundt, men omvendt er det også lettere for forbrugerne, når alle udbudte maskiner kan sammenlignes på et samlet marked.

Del med en ven

0 personer snakker om “Her kan du sælge din brugte

  1. Jeg bruger også kun 123 nu. Jeg brugte før dba men den er bare for dårlig og søge i så jeg gider ikke mere. Og de maskiner jeg finder i dba finder jeg alligevel også i 123

Skriv et svar

Giver børn en ny start