God oversigts og søgeværktøj - MC Forhandlere i DK
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her finder du alle landets forhandlere

God oversigts og søgeværktøj til motorcyklisten
Webmaster
23/09-2015 kl. 22:30

Der er rigtig mange MC forhandlere i Danmark. Nogle forhandlere er kendt af mange, mens andre forhandlere er forholdsvis ukendte. Nu kan et forhandler-oversigtskort hjælpe dig til at finde den rigtige forhandler der kan hjælpe dig og din motorcykel.

123mc har alle store og professionelle danske forhandlere som brugere af systemet, hvilket betyder at 123 kan tilbyde forbrugerne et komplet oversigtskort over motorcykel-forhandlere i DK.

Forhandlerne kan også sorteres efter MC-mærker i butikken. Sådan at f.eks en Kawasaki-ejer kan finde Kawasaki-forhandlere nærmest det sted hvor hjælp ønskes. Der kan sorteres efter alle mærker, eller efter alle forhandlere uanset mærke.

Vi blev selv lidt overraskede over hvor mange MC-forhandlere der er i Danmark da vi så oversigtskortet.

Hvis der findes enkelte fejl, skyldes det at forhandlerne har fejlindtastet informationer om butikken og værkstedet i 123mc. Forhandlerne vedligeholder nemlig selv deres data i 123.

Forhandler-kortet findes her

Del med en ven

0 personer snakker om “Her finder du alle landets forhandlere

 1. Jeg blev lige så overrasket som Magacin over, at der skulle være så mange MC forhandlere i Danmark.
  Hvad er definitionen på en MC forhandler i Magacin´s/123´s øjne?…….jeg så bl.a. en "forhandler" på kortet hvor der er tale om en forretning med kommisionshandel af biler samt MC´s.
  Her mener jeg ikke der kan være tale om en MC forhandler. Jeg ville jo umiddelbart mene at en forhandler skal have enten forhandling af et eller flere MC mærker og/eller kan tilbyde service og reparation af MC´s…….eller er jeg galt på den ?

 2. Kan se at hverken MC-Gården i Slangerup eller Fisker i Kbh er store eller seriøse forhandlere.
  Kan det nu være rigtigt?

 3. Alle autoriserede forhandlere dur. Men det er forhandlernes eget ansvar at holde deres profil opdateret på 123. Forhandlerne vedlligeholder selv deres profil.

 4. Hvis en forhandler ikke magter og holde styr på foretning og informatision er det nok ikke der man skal bruge krudttet og penge og så er det vel også bedst hvis de er væk. mho

 5. skagboen : Der er da det værste gang vrøvl du igen skriver DER er jo forhandlere der yder en super PERSONLIG service uden konstant at være online

 6. Skagbo: Sludder, det er jo kun de forhandlere der har en profil på 123mc/magacin der er på kortet. Der er sikkert mange forhandlere som har deres grunde til ikke at have en profil på de sider.

 7. Det er sku da ikke sluder når man kan finde annonser fra de nævnte forhandlere så er det sku da sjuskeri for så er de jo der. Sjusker de så også med andet? Ja det kan man da forvente.
  Og jeg har vel lov aóg have min holdning som jeg er sikker på jeg deler med mange.

 8. Er det også forhandlerne der placerer pins på kortet?
  Jeg undrer mig over at eksempelvis C.J. Handel i Børkop er placeret lige ved siden af Brdr. Jensen i Horsens. Det er nok ikke så smart hvis man skal bruge kortet til shopping.

 9. Hvis du trykker : Find forhandler af Yamaha kommer Fisker ikke frem MEN efter skagboens mening er det Åbenbart også en forhandler man skal holde sig laaaaaaaaaaaagt væk fra Da de åbenbart sjusker Hvor han ellers har det fra

Skriv et svar

Giver børn en ny start