Gør et kup - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gør et kup

Fed motorcykel for 2 kasser øl om ugen
Tommy Rønn
23/10-2010 kl. 09:30

I øjeblikket bugner importørenes og forretningernes udstillinger af nye modeller fra tidligere år. De sælges til spotpriser. Nye motorcykler bliver ikke ringere af at være tidligere års farve, kun billigere.

Næste år bliver nyhederne meget dyrere end vi er vant til. Den seneste tids Yen himmelflugt er selvsagt et problem. Et problem importørene nu skal takle i den næste tids prisforhandlinger. Hvis nyhederne skal på niveau med de nuværende maskiner, skal importørene magte at forhandle priserne 20% ned grundet Yen-kursen, hvilket næppe er sandsynligt.

Det betyder at nypriserne på motorcykler er meget lave, og næppe bliver billigere i fremtiden. Brugtpriserne er tilsvarende lave, og årstiden giver ydermere mulighed for at gøre en rigtig god brugthandel.

Det er ikke kun priserne der nu gør køb gunstig. Renten er historisk lav, og motorcykellån kan laves med rente så lav som 2%. Det betyder en motorcykel til 80.000 kr. kan afbetales med mindre ydelse pr. måned, end det koster at købe 2 kasser øl, ved 20% i udbetaling.

Ejendomskøberne har forstået, at det er nu der skal købes, grundet den lave rente. De smarte motorcykelkøbere gør det samme, og låser eventuelt renten fast så de er sikre på billig motorcykel i fremtiden.

Økonomerne siger renten ikke bliver lavere. At den nu har nået bunden. Holder den påstand er der mange penge sparet ved at køb nu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start