Sparer masser af plads: Genialt telt til MC-rejsen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genialt telt til MC-rejsen

Smart produkt kombinerer telt, underlag og sovepose - så du kun skal have én pose med
Mathias B. Høj
03/07-2019 kl. 09:58

Bagagepladsen til langturen bliver hurtigt ædt op af soveposer, underlag, telt og eventuelt regnslag til telt – så man skal have en af de helt store adventuremaskiner, hvis resten af bagagen udgør mere end en tandbørste, en lunken dåsebajer og et par underbukser. Sådan groft sagt.

Derfor har undertegnede på mine MC-rejser altid overnattet på billige hoteller og B&B lokalt – fordi jeg ikke gad al den ekstra bagage og bøvlet med at sætte et telt op i mørke og regnvejr. Og ikke mindst nedpakningen dagen efter.

Men nu er der kommet et nyt produkt, som kombinerer telt, underlag og sovepose – og dermed reducerer mængden af bagage betydeligt. Produktet henvender sig primært til vandrere og lette campister – men producenten udtaler, at de har produkter til motorcyklister på vej.

Producenten hedder Rhinowolf og har i øjeblikket en Kickstarter-kampagne for deres næste version af teltet. Et vigtigt salgsargument er, at teltet kan rejses på et minut. Den tager vi lige med et gran salt, men opsætningsprocessen ser i hvert fald kort ud, da kun én teltstang skal isættes. Bunden har en luftmadras og ovenpå den er et slags tæppe, så man ikke skal rode klaustrofobisk rundt i en sovepose. MagaCin har tidligere skrevet om et lignende produkt, men her er der højere til loftet og mindre klaustrofobisk. 

Hvis pladsen i teltet er for lidt – eller man er flere af sted, kan Rhinowolf-telte lynes sammen i siden, så breddens grænser principielt kun udgøres af lejren og antal telte. Så teltet er skalérbart, som det hedder på moderne managementsprog.

Du kan se mere om Rhinowolf telte her.

Med et Rhinowolf-telt bliver det i hvert fald muligt at fjerne et par punkter fra pakkelisten.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start