123mc.dk Turbosalg garanterer salg af MC på 3 dage
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Garanteret MC salg på 3 dage

123mc.dk Turbosalg garanterer salg af motorcykel på 3 hverdage
Tommy Rønn
16/12-2014 kl. 17:00

Endelig er det nye Turbosalg klar på 123mc.dk. Det betyder garanteret salg af motorcykel på 3 hverdage. Altså garanteret strakssalg, og det endda uden store omkostninger, og til ønsket salgspris.

Det foregår sådan, at oprettes en motorcykel i Turbosalg, sendes information om pågældende motorcykel ud til alle landets professionelle forhandlere, som derefter har 3 dage til at byde på motorcyklen. Efter 3 dage sendes højeste bud til sælger, som selv vælger om dette bud accepteres, eller afvises.

Accepteres det bedste bud på motorcyklen, er motorcyklen solgt. Afvises bedste bud er omkostningerne 0 kr. Altså gratis. Derfor kan det kaldes “solgt til ønskepris på 3 dage, eller gratis”.

Alle informationer om Turbosalg på 123mc findes på hjemmesiden www.123mc.dk. Direkte link til Turbosalg, og informationerne om denne salgsmulighed, findes her.

3 dages salgstid, betyder de første salg af motorcykler via Turbosalg kan klares inden jul.

Del med en ven

0 personer snakker om “Garanteret MC salg på 3 dage

  1. Super go ide syntes jeg. Nu hvor forhandlerne med god grund skal tjene 20-30k på en MC i ren handel tror jeg det er begræsnet med antallet af afsluttede handler. Min erfaring er at jeg har fået den bedste pris for mine tidligere MC'er ved byttehandel med forhandler. Private kan godt finde ud af at presse prisen i kælderen og den pris en privat person vil betale er ofte "tæt" på bytte prisen hos forhandler. Om ikke andet så tæt nok til at jeg ikke har orket at bøvle med privat handel, kontanter osv .. smag og behag.

  2. Jeg har lignende erfaringer, har faktisk oplevet at få 10.000,- mere hos forhandler end useriøse privatister som byder uden at komme og se på cyklen.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start