Snart kan 123mc.dk garantere private salg af deres MC
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Garanteret hurtig salg på 123mc.dk

Snart kan 123mc.dk garantere private salg af deres MC
Webmaster
30/10-2014 kl. 23:00

Garanteret salg af private motorcykler på løbende dag, plus 72 timer, er en service 123mc.dk er ved at udvikle. Det betyder at 123mc.dk, når udviklingen af denne service er færdig, kan tilbyde de danske motorcyklister et garanteret strakssalg.

Det kommer til at foregå således, at indrykkes en motorcykel til strakssalg, vil denne motorcykel blive udsendt til de danske motorcykelforhandlere, som så kan afgive deres kontantbud på motorcyklen. Løbende dag, plus 72 timer, efter indrykning af salgsmotorcyklen, vil sælger modtage det bedste bud på motorcyklen.

Sælger har efter modtaget bud, 48 timer til at beslutte om købers bud accepteres. Sælger vælger 100% om købspris accepteres. Accepterer sælger ikke købers bud, bliver der ingen handel.  Det bliver altså en sikker metode til  hurtig salg af motorcykel. Enten er motorcyklen solgt til tilfredsstillende pris på 72 timer, eller hvis prisen ikke accepteres, er alt som før salgsindrykning.

123mc.dk har startet udviklingen af dette nye salgskoncept, men oplyser at udrulningsdato sandsynligvis ligger lidt ude i fremtiden grundet stort programmeringsarbejde.

Et tiltag man må formode forbrugerne kun kan hilse velkommen. Garanteret salg uden risici, lyder som et godt forbrugertiltag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start