Gang i motorcykel Danmark - Interesse for motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gang i motorcykel Danmark

En ren eksplosion opleves
Webmaster
07/03-2011 kl. 09:30

På 123mc.dk og MagaCin.dk mærker vi en sand eksplosion i interesse for motorcyklisme. Om andre motorcykelmedier mærker samme tendens er vi ikke vidende om, men meget tyder på 2011 bliver et godt motorcykel-år. I hvert fald hvis tendensen hos os er generel for hele branchen.

Vi har nu rundet 150.000 unikke brugere om måneden. En stigningstendens der ikke ser ud til flader ud, men fortsætter stigningen. Dette tal er fra vores tællersystem som er indkøbt hos Statcounter.com, et system der anses for at være yderst pålideligt.

Vi er, med vores ca. 7.500 motorcykler, det klart største motorcykelmarked i Danmark. Alle motorcykler tilsalg ses af ca. 4 potentielle købere dagligt. Dette er et gennemsnit, da nogle maskiner trækker langt flere mulige købere end andre. 

Ovenstående tal er alle fra den seneste vintermåned,  og vi tør godt spå at forårsmånederne betyder endnu mere aktivitet på markedspladsen.

Meget tyder på Danskerne vil motorcyklerne igen, efter et par sløje år med finanskrise.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gang i motorcykel Danmark

  1. Tillykke, godt gået! 🙂

    Jeg ville dog nok stole mere på jeres Google Analytics tal hvis jeg var jer, og så kunne i lige så godt spare pengene i bruger på Statcounter. Ingen grund til at bruge to systemer 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start