Fem fede individualist-MC i lommestørrelse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fem fede individualist-MC i lommestørrelse

De her fem 125cc motorcykler har en markant anden udstråling end flertallet
Mathias B. Høj
03/08-2018 kl. 09:40

Det er ikke altid de største motorcykler som trækker den største opmærksomhed. Faktisk har 125cc klassen flere kandidater, som nok skal give dig den opmærksomhed, du jo i virkeligheden gerne vil have.

Vi har trukket de mest interessante eksempler ud og er gået specifikt efter et udseende, som på den ene eller anden måde stikker af, i forhold til hvad man normalt ser i 125cc-klassen. Kantet, klassisk eller retro, og er hjulene små og tykke, gør det bestemt ikke noget.

Honda MSX 125

En lille kantet sag som trækker opmærksomhed, alene i kraft af udseendet. Men den kogevaskede streetfighter kører faktisk mere end hæderligt og har tidligere moret MagaCins testere. Så hvis designet alene ikke giver tilstrækkelig opmærksomhed, hjælper det nok, når du kører knæet i asfalten. Se mere her.

Kymco K-Pipe 125

Ok, vi indrømmer at det er et design der skiller vandene. Men undertegnede synes det slanke design er fedt – og så gør det jo ikke noget at den kun vejer 107 kg og koster fra 11.000 kr. Se mere her.

Dax Skymax

Mens vi venter på at Honda sender en opdateret Dax ud – for retro er som bekendt trendy, så mon ikke de gør det en dag – kan vi glæde os over Dax'en fra Skyteam. Med klassisk kickstart og en tørvægt på kun 78 kg, hører den til i den lette og lave ende. 

Honda Z125 Monkey

Den helt lille klassiker fra Honda, som synes at kunne charmere alle. MagaCin publicerer snart en mini-test af aben, som til 2018 blev opdateret. Så mon ikke der også er sket et og andet med køreegenskaberne? Desværre er priserne  også steget til 2018-niveau og abe-anskaffelse koster derfor over 41.000 kr. Se mere her.

Benelli TNT 125

Fed og kantet lille maskine i et prisleje hvor alle kan være med. Den har fede detaljer som nummerpladeholder over baghjulet, masser af lygter og dobbelt udstødning til den encylindrede motor. Det er sgi' da meget godt til en pris under 15.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start