Kun 600 kr. pr. md. for en fantastisk motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fantastisk motorcykel for 600 kr.

For kun 600 kr. pr. md. kan du købe en fantastisk motorcykel
Webmaster
09/03-2014 kl. 14:30

For sølle 600 kr./md. er det muligt at blive ejer af en fantastisk motorcykel. Søges på 123mc.dk efter maksimalt 600 kr./md. er resultatet 13 gode bud på skøn tohjulet livsstil. Listen indeholder alt fra nye motorcykler, til skarpe sportsmaskiner.

Eksempler i den stærke klasse er sportsmaskinen Kawasaki ZX6R fra 1998, med 106 hk i motoren. Eller f.eks Yamaha FZ6 Fazer med 100 hk fra 2003.

Søges cruiser kan både en Moto-Guzzi Nevada og en Honda VT600 erhverves for sølle 600 kr./md.

Øges budgettet til 750 kr./md. er der hele 40 fornuftige bud på tohjulet livsstil at vælge mellem.

Til så lav en månedlig ydelse er det muligt for flertallet af danskerne at blive motorcykelejere, og blive en del af den fascinerende motorcykel-kultur og livsstil.

Se mulighederne for 600kr./md. her.

Se mulighederne for 750kr./md. her.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fantastisk motorcykel for 600 kr.

 1. Hvorfor bliver ens indlæg slettet?
  Gjorde opmærksom på at ÅOP ligger mellen 12-16%. Det er fakta på de små lån!
  Det er vel ikke en hemmelighed? Magacin ønsker vel ikke at bondefange deres læsere eller hvad?
  Næste gang i ønsker at slette et indlæg (er jo ikke første gang) så slet lige min bruger også Tak!

 2. @ Michael_p: Jeg tror at det er fordi artiklens fokus er på hvor meget motorcykel man kan få for en bestemt månedligt betaling, sammenholdt med at artiklens format ikke tillader at gå i dybden med "det der står med småt", herunder renterne på de bagvedliggende lån.

  Men i øvrigt har du ret: There's no such thing as a free lunch, så hvad man sparer i den ene ende, kommer man til at bløde for i den anden.

 3. Tjo. Må da give Michal P ret i at det er en smule kritisabelt ikke at nævne løbetid eller ÅOP osv, men kun fokusere på de "sølle 600 kr./md." Artiklen minder faktisk om dengang hvor mobilselskaberne bare kunne skrive "Køb mobil til 1 kr!" uden at nævne mindsteprisen over 6 måneder.

  Men man må da håbe at folk som investerer i en motorcykel har lidt mere forstand på økonomi end poptøser som lader sig forblænde af lave månedlige ydelser, uden at forstå den samlede pris bliver større.

 4. Nu er tag-ordene til artiklen "billig" og "billig motorcykel". Det hænger ikke sammen med en ÅOP på de procenter og en finansieret pris der er 50% dyrere end kontantprisen. Ikke just forbrugerjounalistik, men forhandlerne er sikker tilfredse med ordlyden.

 5. Ja, det her er en reklame der har fået plads på forsiden – den har nok ikke været billig.

 6. Artiklen var ikke udlagt for at diskutere ÅOP. Ved billige motorcykler, og dermed små lånebeløb, vil ÅOP altid blive forholdsvis stor, da faste omkostninger dermed vil blive en forholdsvis stor del af beløbet.
  Ønskes lille ÅOP så køb GG hos Xpedit til 1.000.000 kr, og ÅOP er under 5%. Men artiklen var jo netop skrevet for at fortælle dem med en lille motorcykel i maven, og få penge i pungen, at de faktisk kan komme igang på to hjul for et beskedent månedligt beløb, og så er dyre maskiner, og dermed lave ÅOP næppe det rigtige eksempel.

 7. Det ændrer ikke ved at det er dårlig forbrugerjounalistik, især når artiklen er tilknyttet ordene "billigt"

 8. Jow, men det er netop ikke forbrugerjournalistik. "Artiklerne" skrives for at skabe interesse for annoncørernes produkter, da det er dem som betaler gildet (i første omgang).

 9. Problemet, og det som nok gør at folk reagerer negativt, er jo at magacin.dk på ingen måde gør opmærksom på at "artiklen" er en reklame. Den står blandt andre rigtige artikler, med Webmaster som afsender.

 10. Artiklen er naturligvis ikke en reklame. De to links peger jo ind i 123mc.dk, på maskiner under 600kr./md og 750 kr./md. Disse lister opdateres jo konstant, hvorfor der er mange forskellige forhandleres maskiner i disse lister.
  Og sandt nok at ÅOP bliver lidt dyr når der lånes et lille beløb, og kan folk låne billigere er det da naturligvis bare at gøre dette.
  Artiklen er kun bragt for at fortælle dem med beskedent rådighedsbeløb, at de også har mulighed for et liv på to hjul.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start