Fed mini-BMW R1200 GS til de yngste kørere
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endelig en GS med lav siddehøjde

Lækre detaljer og begrænset vælterisiko med støtteben. What's not to like?
Mathias B. Høj
28/08-2018 kl. 06:52

Som voksne motorcyklister har vi alle et ansvar for at lære de unge om ordentlige transportmidler, så fremtiden ikke bliver en uskøn blanding af løbehjul, skateboards og grimme mikrobiler. En måde at starte indoktrineringen, er med legetøj som rent faktisk ligner noget der kan køre – og ikke en teletubbie på hjul. Og her rammer mini-nær-ved-replikaen af en BMW R1200 GS helt plet: den har alt i look-alike, fra rørstel, dobbelte skivebremser fortil, vindskærm, kardantræk og mini-miniblink.

Motormæssigt er den bestykket med en batteridrevet 6V elmotor. Forlygten har LED, sædet er velpolstret og der er efter sigende realistiske lydeffekter. Makshastigheden er angivet til 4 km/t, før begrænseren sætter ind. Tørvægten er angivet til 11 kg og maksbelastningen er 35 kg. Opladningstiden er omkring otte timer og aktionsradius er … omkring to timers leg.

Den er beregnet til børn omkring tre år, så dine venner der ikke har fået MC-kørekort kan desværre ikke tage en tur på den støttehjuls-understøttede mini GS'er.

Du kan se mini-GS'en (og mange andre modeller) her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start