Nethandel: Udenlandsindkøb er ofte en dyr og tidstung
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En dyr fornøjelse

Udenlandsindkøb er ofte en dyr og tidstung operation
Tommy Rønn
27/08-2012 kl. 13:15

Da programmet Penge i sidste uge fandt frem til at grænsehandel var en dyr indkøbsmetode for flertallet af danskerne, fik vi på MagaCin den ide at undersøge hvordan det forholder sig med motorcykeudstyr.

For at en sådan undersøgelse skal kunne bruges, er det vigtigt at samme produkter og farver vælges, både i Danmark og i udlandets netbutikker. En sammenligning mellem gamle modeller og restlagre er nemlig umulig at udføre.

Vi tog udgangspunkt i noget udstyr undertegnede selv skulle bruge i dagligdagen. Da undertegnede kører meget sport, er det sportslige udstyr øverst på ønskesedlen.

Det ønskede udstyr er flg:

Handsker: Alpinestars SP2 M – Vejl. Pris i DK: 798 kr.

Støvler: Alpinestars SMX R Goretex 40 – Vejl. Pris i DK: 2.498 kr.

Dragt: IXS Charger Combination 50 – Vejl. Pris i DK: 5.999 kr.

Hjelm: Caberg Sintesi S – Vejl. Pris i DK: 2.298 kr.

Samlet: 11.593 kr.

Efter flere timers søgen rundt på nettet, fandt vi billigste priser på de ønskede udstyr:

Handsker: Alpinestars SP2 M – Incl porto ca. 865 kr.

Støvler: Alpinestars SMX R Goretex 40 – Incl porto ca. 2.010 kr.

Dragt: IXS Charger Combination 50 – Incl porto ca. 5.400 kr.

Hjelm: Caberg Sintesi S – Incl porto ca. 1.867 kr.

Samlet: 10.142 kr.

At finde alle produkterne billigst mulig på nettet, tog os ca. et par timer. Vi er af den overbevisning at vores tid er noget værd, hvorfor besparelsen skal være solid, hvis vi skal gide den slags søgen efter priser.

For at gøre testen helt retsvisende ringede vi til forhandlere af de forskellige produkter for at høre hvad der er den regulære salgspris i Danmark. Vejl. Salgspris og regulær salgspris er ofte meget forskellige.

Regulære salgspriser i Danmark, efter anonym forhandler-henvendelse:

Handsker: Alpinestars SP2 M – Incl porto ca. 680 kr.

Støvler: Alpinestars SMX R Goretex 40 – Incl porto ca. 2.125 kr.

Dragt: IXS Charger Combination 50 – Incl porto ca. 5.400 kr.

Hjelm: Caberg Sintesi S – Incl porto ca. 1.950 kr.

Samlet: 10.155 kr.

Vi kunne altså indkøbe den samlede pakke til samme pris i Danmark som på nettet via udlandet. Og det endda uden at spilde timer af vores fritid foran computeren.

Den danske indkøbskultur søger med udlandet, uagtet at dette i mange tilfælde er den dyre løsning, som også blev forklaret i programmet penge på DR.

På MagaCin er vi dovne og gider ikke spilde en masse tid og arbejde, for at få lov at købe dyrt, når billigt kan indkøbes uden arbejde. Er man til internethandel fra udlandet, så vær vågen og lav grundig research, ellers ender det let med for dyre indkøb. 

Del med en ven

0 personer snakker om “En dyr fornøjelse

 1. Når jeg skal bruge nyt til MC`en eller mig selv, undersøger jeg ofte priserne på det "stor internet" først, for der efter af fremlægge priserne for min lokale MC forhandler, og i 9 ud af 10 tilfælde kan MC forhandleren være med på prisen, normalt acceptere jeg at han er 5-10% dyrere da momsen er lidt højere her i DK, men ofte er det ikke engang nødvendigt, sidst jeg købte et Bridgestone BT45 bagdæk til konen´s GPZ500 var han 7 kr.- billige end f.eks Reifenversand.de, og oveni var montage og balancering billigere end hvis jeg selv var kommet anstigende med et dæk 😉 Det eneste jeg endnu ikke har fundet til "fornuftige" priser her i landet er Arai hjelme, der er snildt 2-3000 kr.- sparet via internettet !!!!!!!

 2. Jeg har altså kun brugt 10 min. på at finde følgende. Håber det er de rigtige modeller:)

  Alpinestar. Alt fra 450,- incl fragt og op alt efter størrelse og farver:
  http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_stpos=&_sop=15&gbr=1&_fcid=57&_localstpos=&_sacat=0&_clu=2&_nkw=Alpinestars+SP2&LH_PrefLoc=3

  IXS-dragt. omkring 4000,- inkl fragt og op:
  http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=ixs+CHARGER&_sacat=0&_odkw=X-Combination+Suit+CHARGER&_sop=15&_fcid=57&gbr=1&_osacat=0&LH_PrefLoc=3&_clu=2

  Hjelm har jeg selv for et par år siden sparet omkring 1000,- på og fik ekstra visir efter eget valg med.

  Der kan være penge at spare. Men selvfølgelig er det mere besværligt hvis der er fejl eller du ikke ønsker produktet alligevel. Så der er service til forskel

 3. beejay dine søgninger er ikke gode. Dragten og handskerne er i forkert størrelse. Der står handsker i størrelse M og ikke i XXXL som dem du har fundet ;-). Jeg har dog fundet dem til 99,99 euro. Altså 750 kr. Så de kan altså findes lidt billigere.

 4. "Udenlandsindkøb er ofte en dyr og tidstung operation" – ikke nødvendigvis, som der også er givet eksempler på.

  Jeg har selv benyttet mig en del af det, uden det store tidsforbrug, og med store besparelser. Eks.: ny tank til VZ800 Marauder i 2003. Den lokale Suzuki forhandler kr. 5.600,- det samme på forespørgsel ved andre forhandlere – forhandler i Flensborg, omregnet kr. 2.300,- for nøjagtig samme produkt, original tank m. original bemaling, ikke engang momsen kan forklare prisforskellen!!!, men som al anden grænsehandel skal man se sig godt for, det kan nemt blive dyrere end i DK – og støtter vi ikke vore egne, er de der ikke når vi skal bruge dem, men igen, ikke for enhver pris!!!

Skriv et svar

Giver børn en ny start