Motorcykel salg - sælges - privat handel - 123mc.dk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Det er nu du skal sælge din motorcykel

Sådan gør du hvis hurtigt og effektiv salg ønskes
Webmaster
27/12-2013 kl. 10:00

På onsdag starter salget af motorcykler for alvor. Historisk, viser de tre foregående år på markedspladsen 123mc.dk, at 1. januar starter sæsonen for mange købere. Op mod 3 gange så mange købere traver salgsannoncer igennem på 123mc.dk i januar, sammenlignet med december måned.

Noget af det vigtigste hvis salg af motorcykel ønskes gennemført med succes, er gode, beskrivende og rigelige billeder. Sæt dig selv i købers situation, og tænk på hvilke annoncer der fanger dig. Lav så salgsannoncen ud fra egne krav.

På 123mc.dk er der en klar tendens. Annoncer med mange gode kvalitets-billeder, får langt flere visninger og sælgerne modtager langt flere henvendelser på disse annoncer. Annoncer med få eller ingen billeder modtager færre henvendelser og oplever færre interessenter.

Skal motorcyklen sælges skal den altså præsenteres så køberne kan se den udfolde sig flot fra alle vinkler hjemme i stuen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Det er nu du skal sælge din motorcykel

  1. Pointen med annoncen er vel at sælgerne bare skal sælge til realistiske priser i stedet for at have en 'net tak' annonce.

Skriv et svar

Giver børn en ny start