Veteran motorcykel look er tanken, The Black Douglas
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den sorte

Veteran motorcykel look er tanken, The Black Douglas
Klaes Asaa
05/02-2017 kl. 12:03

Fabio Cardoni er en mand med rødder i en fjern fortid, i hvert fald i sin stil: ”Stål er kønnere end plastik, ukompliceret er mere tiltrækkende det modsatte”, siger han. Som chef for firmaet som laver veteran stylede motorcykler er det ideen at skabe karisma og anvende fremstillingsmetoder på et special bygget produkt der tilhører en svunden tid.

“Det har været svært og meget dyrt”, siger Cardoni, “men sjovt. Specielt når du prøver at overbevise en specialist på racermotorcykler om at der skal en girder forgaffel på”. Forgaflerne bliver fremstillet i hånden af 7075 aluminium, med en lille diskret dæmper der kan justeres, hvilket forbedrer den en del.

Motor valget står mellem 2 typer, 125ccm og 230ccm, og der er en 400ccm på vej. Komponenterne er fremstillet i Taiwan og motorerne bliver samlet i Italien.

Kvalitetsforbedringer har gjort Black Douglas lidt bedre, og samtidig er køreegenskaberne forbedret. Dækkene lidt bredere, sædet er fremstillet på fabrikken og ledningsnettet er pakket i bomuld. Udstødningen er blevet med katalysator, og Black Douglas er blevet godkendt ved tests i Europa, så der nu kan slås stelnumre i og tilbydes 2 års garanti til kunderne.

Modellen er nået udenfor Italien, måske for vi den at se ved en dansk forhandler, hvem ved.

En rigtig fin “gammeldaws” motorcykel, hvor stilen fra en svunden tid er fastholdt og samtidig opdateret med moderne tilføjelser.

Del med en ven

0 personer snakker om “Den sorte

Skriv et svar

Giver børn en ny start