Salg af reservedele via 123mc.dk -SEO i verdensklasse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den bedste sælger af reservedele

Ligger du også inde med reservedele du vil sælge, har du nu bedste mulighed
Webmaster
20/11-2013 kl. 20:00

Det vigtigste når en reservedel skal sælges, er at køberen kan finde produktet. Reservedele søges overalt på kloden, og kender ingen grænser. Mangler en køber i Australien netop den del du har liggende, betyder det intet du er bosiddende i Danmark.

Desværre er de færreste klar over at reservedels-nummer er vigtigste information når en bestemt del skal sælges. Dette nummer bruges nemlig til 100% sikker søgning. Søger en køber et specifikt reservedelsnummer, et de sikret reservedelen er den ønskede.

På 123mc.dk er det nu muligt at indtaste reservedelsnummer, når reservedele skal sælges. Ydermere er der på 123mc.dk nu brugt energi på opdatering, af integrationen til klodens søgemaskiner. Det betyder at produkter oprettet på 123mc.dk/reservedele, med reservedelsnummer, nu ender øverst i nettets søgeresultater.

Øverst i nettets søgeresultater, er en vigtig faktor når noget skal sælges.

Skal salgsmulighederne være størst, er det en god ide at tilføje salgspris i EUR i tekstfeltet. Det forstår alle, også udlændinge. En anden fordel vil være en Paypal konto, så køberne kan føle sig trygge.

Her følger nogle eksempler. Prøv evt. nogle flere. Som det ses er 123mc.dk også foran store sider som Ebay.com:

2C0-2163A-00-00

3KM-28385-00-LG

4TV-Y2171-J1-P2

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start