Finansiering - Danskernes foretrukne betalingsmetode
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danskernes foretrukne betalingsmetode

Moderne motorcykel-finansiering bliver stadig mere populært blandt køberne
Tommy Rønn
24/11-2014 kl. 13:30

Ca. 2/3 af alle motorcykelkøbere anno 2014 skal have deres køb finansieret. Dette kan gøres på flere måder, hvor bankernes motorcykellån og finansieringsselskabernes motorcykel-finansiering er de mest brugte.

Motorcykel-forhandlerne fortæller at flere og flere benytter finansieringsselskabernes tilbud. Nu vælger flere løsningen fra et finansieringsselskab end løsningen med et banklån. Forhandlerne fortæller at dette skyldes de moderne kunders bevisthed omkring priser, omkostninger og rentesatser. Samt at de tætte bånd til den private bankforbindelse, ikke er så stærke blandt danskerne som tidligere.

ÅOP er den rigtige rettesnor når lån til motorcykel skal vælges. Med ÅOP kan forskellige lånetyper nemlig sammenlignes direkte. Vigtig er det at vælge selvsamme udbetaling, samt lånebeløb, når forskellige lånemuligheder skal sammenlignes. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent. Altså prisen på et lån, alt inklusive.

I dag ligger bankernes ÅOP for gode stamkunder omkring 7% ved lånestørrelse på 300.000 kr. Flere finansieringsselskaber tilbyder ved samme lånebeløb, en ÅOP mellem 5,5% og 6,8%. Altså billigere end bankernes tilbud. ÅOP helt ned til 5,4% er også set hos finansieringsselskaberne. Bankerne får altså baghjul i mange tilfælde, når der skal lånes til motorcykel.

Ifølge de økonomiske eksperter skyldes de billige priser hos finansieringsselskaberne, at flere udenlandske aktører gerne vil ind på det danske marked, og derfor lokker med gode tilbud til forbrugerne. Dette presser priserne, hvilket er godt for de danske motorcykelkøbere.

På 123mc.dk er over 2.000 motorcykler nu opdateret med finansieret pris. Under disse annoncer kan så trimmes på udbetaling samt løbetid, så ÅOP og månedlig ydelse kan justeres så de passer til egen økonomiske formåen.

Listen over mulige finansierede køb p.t. på 123mc.dk kan ses her. En kolonne kaldet ydelse, er månedelig bidrag ved 20% udbetaling.

Del med en ven

0 personer snakker om “Danskernes foretrukne betalingsmetode

  1. Meget dyre motorcykler finansieret over lang tid ser ud til at være finansieret billigst gennem finansieringsselskaberne.
    Billigere motorcykler er typisk billigst at finansiere i banken, især hvis man ønsker en løbetid på lånet der ikke er alt for lang.
    Prøv at kikke på en hvilken som helst finansieret motorcykel herinde til under 100000 kr med en udbetaling på 20% og en løbetid på 5 år.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start