Brugtmarked med vind i sejlene - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Brugtmarked med vind i sejlene

Det er imponerende tal der kommer fra markedets nye spiller
Tommy Rønn
04/09-2009 kl. 20:45

123mc´s programmør, opfinder og ejer. Som er en og samme person, nemlig Jes Simonsen, imponerer voldsomt indenfor den samlede MC branche.

Hjemmesiden har kun kørt for fuld damp en 2-3 måneder. Alligevel er den allerede nu tæt på markedets førende på forhandlerannoncer, dba.dk. 123mc.dk skal kun øge mængden af forhandlerannoncer med ca. 25% før hjemmesiden er den nye markedsleder.

Da 123mc.dk dagligt øger mængden af forhandlerannoncer, mens andre salgssider mister antal, gætter vi på det kun er et spørgsmål om kort tid før 123mc.dk er på toppen.

Ifølge 123mc er det nuværende antal maskinsøgninger, på ca. 5.000 maskiner dagligt. Hvor mange af disse søgninger der fører til endeligt salg vides desværre ikke.

Noget af det 123mc.dk mangler når der sammenlignes med andre salgssteder, er de private sælgere. Det kan undre når 123mc er gratis, men ifølge 123mc.dk sættes alle sejl nu for at fange privaten. Det kommer til at foregå med bl.a. helsideannoncer i landets førende MC fagblade og TV reklamer.

Det skal blive spændende at følge projekt 123mc.dk, og forbrugerne burde ihvertfald klappe i hænderne når gratis alternativer som 123mc dukker op.

Også os på MagaCin må indrømme at vi imponeres, hvorfor vi med takkede ja til et tilbud om det gensidige link mellem 123mc og MagaCin.dk som ses på vores side.

Vi tror på den unge mand bag www.123mc.dk har fat i noget af det rigtige.

Del med en ven

0 personer snakker om “Brugtmarked med vind i sejlene

Skriv et svar

Giver børn en ny start