BMW forhandlere vil udleje motorcykler ved Alperne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW vil udleje MC ved Alperne

Så bliver det ikke lettere at arrangere en hurtig motorcykelferie
Mathias B. Høj
25/09-2018 kl. 11:10

Når man nu alligevel er nær Alperne, men ikke har sin MC, skulle man da være et skarn hvis man ikke lige tog en tur alligevel. Det er i hvert fald hvad BMW med et nyt koncept ønsker at gøre meget nemmere. I et nyt forsøg vil der blive udlejet maskiner fra autoriserede BMW-forhandlere, og det er også muligt at leje udstyr som tasker, GPS og hjelme. “Rent a Ride” hedder programmet, som stadig er i pilotfase. Programmet skal strømline udlejningsoplevelsen, som typisk har været foranstaltet af den enkelte BMW-forhandler.

Inspirationen kommer fra bilverdenen, hvor det via apps og onlineservices er blevet uhyre nemt og hurtigt at leje et køretøj. Kombineret med at give potentielle kunder et par gode dage i Alperne, på et køretøj de kunne finde på at købe senere, er slet ikke tosset. Så der kommer selvfølgelig en app til formålet, som kan bruges til selve bookingen, men også til teknisk information og support.

BMW har åbnet for udlejning fra deres store forhandlere i Schongau og Neufinsing nær München, Tyskland. I Østrig tilbydes servicen i Wien og Kärnten nær Villach. Forvent der kommer flere til.

BMW opfordrer selv til at man kontakter dem, hvis der ikke er en officiel forhandler med udlejning. Så kan der måske arrangeres noget.

Servicen er så ny at BMW tilbyder fem procents rabat til kunder som udfylder et spørgeskema efter endt lejemål. Programmet tilbydes desværre ikke i Danmark.

Alternativt har Hertz en lignende service i Spanien, Portugal, Frankrig og endog Montenegro. Det kan du læse mere om her.

Så hvis din arbejdsgiver sender dig til de kanter, kan det være du lige skulle snige en fridag ind.

Rent a Rides hjemmeside kan du finde her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start