Rejsebureau laver eventyrrejser på Honda Monkey
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Anti-komfortzone: Offroad på Honda Monkey

Sikkert den mindst rejseegnede motorcykel på ture uden nogen form for komfort.
Mathias B. Høj
07/08-2019 kl. 09:50

Du får hverken kort, plan, rute eller følgebil med mekanikere på denne motorcykelrejse. Til gengæld får du lov at køre på et køretøj, som hverken udmærker sig ved motorkraft, komfort eller terrænegenskaber – nemlig en Honda Monkey (og kinesiske kopimodeller). I versionen med en 50 cc motor, vel at mærke.

Og hvorfor i alverden skulle man så gøre det, når rejsestandarden efterhånden er +800 cc, terrænegenskaber, GPS og dyrt Goretex-tøj?

Rejsearrangøren The Adventurist laver ture, som bevidst sender deltagerne ud på dybt vand – eller farer vild, er måske et mere passende udtryk – så der på hver tur kommer oplevelser med, som man ikke umiddelbart forventede. Mekaniske problemer? Find en mekaniker, som sikkert ikke forstår engelsk. Faret vild? Spørg en lokal eller naviger efter solen. Navigation via smartphones er bandlyst. Faldet i vandet? Lær at svømme. I forstår nok konceptet.

Turene er med andre ord designet til at få deltagerne ud af komfortzonen. Så man skal som deltager ikke have for meget selvhøjtidelighed. Der vil blive grinet af én, når man forvildet kører igennem landsbyer på en Monkey, mens man leder efter en hovedvej, som er et helt andet sted. Til gengæld er der ikke så langt at falde ned, når man vælter.

Der arrangeres ture til destinationer med kronisk ringe veje. Marokko, Peru og Rumænien. Sidstnævnte hvor man får lov at køre de krøllede bjergvejeTransfaragasan og Transalpina. På overlæssede 50 cc Honda Monkeys.

Du kan se The Adventurists lettere selvironiske rejsebeskrivelser her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start