Altid gratis - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Altid gratis

Thi kendes for ret. Brugernes dom stadfæstes.
Webmaster
24/11-2011 kl. 11:15

Da vores medier for godt et år siden, ud-rullede en større undersøgelse ved hjælp af et spørgeskema, var et budskab helt klart. Brugerne ønsker ikke betalings-sider, men kun gratis-sider. Brugerne vil hellere at sidernes drift betales af reklamer.

Den tog vi til os og har siden dette spørgeskema kun arbejdet mod reklamebetalt drift. En tung operation der har krævet mange mandetimer, men en nødvendighed da brugerne er vores vigtigste aktiv.

De opmærksomme brugere har opdaget en tekst under vores forretningsbetingelser, som alle brugere skal acceptere.: “For at benytte vores services, kræves brugeroprettelse. Efter oprettelse modtages nyhedsmails fra vores medie. Disse nyhedsmails kan frameldes, men afmeldelse bliver først aktiv efter 12 mdr. inaktivitet. Dvs. 12 mdr efter seneste aktivitet fra brugeren.”

Denne tekst krævede en godkendelse hos forbrugerombudsmanden, som de dog straks accepterede. Som de udtrykte.: “Hvis i kan spare forbrugerne for penge i forbindelse med køb/salg/bytte og andet omkring køretøjer, er dette en billig forbrugerbetaling. Billigst mulig for forbrugeren er noget vi altid støtter” 

Det betyder altså vores sider fortsætter med at være gratis, men at man som bruger må forvente reklamer hvis siderne benyttes. Både på vores sider, samt lejlighedsvis i mails. Kort fortalt, i kan bruge vores medlemstilbud, mulighederne på vores sider, sælge og købe og det hele er gratis, men i skal så se budskaberne fra dem der gør det mulig.

Vi er dog seriøse omkring reklamerne. Vi takker pænt nej når købere til vores reklamepladser vil udbrede ikke relevante budskaber. Motorcykel-relevante budskaber er det der passer på vores motorcykelsider. Synke i dybet med irelevante Google ads, kondom og barberreklamer bliver aldrig os.

Det bliver nu vores opgave at få siderne gjort til en god forretning med reklamerne, så deres eksistens ikke ophører. Omsætningen samlet på MagaCin.dk, 123mc.dk og 123auto.dk er år til dato lige under 750.000 kr.. Denne omsætning er til 3 fastansatte, nogle freelancere og kontor, så flertallet kan godt regne ud der er et stykke vej til en god forretning. Men vi arbejder hårdt på sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start