80% motorcyklister spilder mange penge - Stort tab
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

80% motorcyklister spilder mange penge

Flere undersøgelser viser stort pengespild
Webmaster
17/09-2017 kl. 22:00

Forsikring er en svær størrelse, men nu viser flere undersøgelser at mindst 80% af os danskere betaler for meget for vores forsikringer. Vi hælder altså penge direkte ud i kloakken. Problemstillingen gælder alle vores forsikringer, og dermed også vores motorcykel-forsikring.

Kan  spares f.eks 2.400 kr. om året på motorcykel-forsikring, vil det betyde 200 kr. skattefrie kroner hver måned til ekstra forbrug, hvilket er svarende til lønforhøjelse på ca. 2,40 kr. /timen før skat. Altså en betragtelig sum. Og en så stor sum kan mange forsikringstagere spare med lidt detektivarbejde.

Heldigvis kan mange motorcykel-forsikringspriser undersøges hjemme bag computerskærmen. Du kan altså hurtig tjekke om du også kan spare store summer på din MC forsikring.

Årlig pris på forsikring er dog ikke alt. Nogle kaskoforsikringer tilbyder kun 80% tilbagebetaling ved tyveri, mens andre tilbyder 90% tyveridækning. En vigtig detalje. Også selvrisiko har betydning. Normalen for danske selskaber er selvrisiko mellem 3.000 og 15.000 kr. Flere selskaber tilbyder dog selvtilpasset selvrisiko, men naturligvis stiger forsikringsprisen, når selvrisiko minimeres.

Er kunderne utilfredse med et forsikringsselskab, er dette selskab næppe det bedste valg, og bør nok fravælges. Lav forsikringspris eller ej. Det hjælper jo ikke at forsikringen er billig, hvis udbetaling efter skade er besværlig eller umulig.

Danskernes vurdering af diverse forsikringsselskaber kan f.eks. ses her

Herunder finder du forsikringsselskaber der tilbyder mulighed for online at se og udregne din kasko forsikrings-pris på netop din motorcykel. Vælg klogt og med omhu. Der er 80% chance for også du kan spare mange penge, og endda blive bedre forsikret.

123 Forsikring: http://www.123mc.dk/forsikring

Codan Forsikring: https://www.codan.dk/privat/forsikringer/motorcykelforsikring

IF Forsikring: https://www.if.dk/privat/forsikringer/mc-forsikring

Tryg Forsikring: https://tryg.dk/motorcykelforsikring

Kilde: Finans og Samlino

Del med en ven

0 personer snakker om “80% motorcyklister spilder mange penge

  1. Ja, jeg er også interesseret. Hvad er det for nogle undersøgelser. Indsæt venligst et link. Jeg vil også gerne spare på min forsikring, hvis det er muligt…

  2. Det går da fremad, for et par år siden var det 9 ud af 10, der sparede penge ved at skifte forsikringsselskab 🙂

  3. Kommer fra finans.dk. De siger endda 9 ud af 10 betaler for meget. Vi reducerede til 8 ud af 10 for at være på den sikre side. Samlino siger også 9 ud af 10. Man kan jo håbe danske motorcyklister er klogere.

Skriv et svar

Giver børn en ny start