7 gode råd til bedre billeder af din motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

7 gode råd til bedre billeder af din Mc

Flotte billeder gavner salgsannoncen
Peter Bysted
01/01-2019 kl. 05:00

Hvis du lige som Bob gerne vil sælge din motorcykel på f.eks. 123mc.dk, er det en glimrende ide med nogle gode billeder til salgsannoncen.

Inden du begynder at knipse løs, er det selvfølgelig altafgørende at du får vasket din motorcykel. Rust og ridser kan ikke vaskes væk, men det kan snavs og fluer – så få dem væk!

Har du et fedt kamera, så brug det! – men er din telefon kun et par år gammel, er den helt tilstrækkelig. Nyere smartphones tager faktisk rigtig gode billeder. 

Start med at finde passende omgivelser og baggrund for din motorcykel. Der er ingen grund til at stille den i baggården hvor ukrudtet er højest eller ved den rustne affaldscontainer. – Stil den et sted med masser af lys og helst med en neutral baggrund.

Det er motorcyklen det handler om, kom tættere på og lad den fylde det meste af billedet. – Vi vil hverken se solnedgangen, tørrestativet eller dit nye fuglebad.

Undgå at filme oppe fra, for lækre maskiner skal ikke man ikke se ned på. Knæl og mød bæstet i “lygtehøjde” det er der motorcykler er pænest.

Nu du er i gang, så tag rigeligt med  billeder fra forskellige vinkler. Du behøver ikke lave en hel collage af motorcyklen, men 3 – 5 billeder er et godt udgangspunkt.

Tag “det fede” billede af den hvor den er pænest, for at lokke folk til at se de andre billeder.

Tag “det store” billede fra siden, så man kan se hele motorcyklen.

Tag “det frække” billede bag fra, så man rigtig kan se udstødningen.

Til sidst er det en god idé at tage billeder af evt. skader eller ekstraudstyr så køber kan bedømme om et visit er tiden og pengene værd (for jer begge to).

Det er et faktum at gode billeder fremmer et salg, og kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

I 2014-15 renoverede en af MagaCin's medarbejdere en ældre Suzuki Bandit 600, hvor der efterfølgende blev skudt en stribe billeder. Billederne – som måske ikke er verdens bedste og endda træder lidt ved siden af fotografens råd – blev brugt i en salgsannonce, og Banditten blev solgt i løbet af kort tid til den opslåede pris. Se billederne af den hvide Bandit sidst i galleriet herover.

Lad dig inspirere! Har vi overset et godt råd? Så læg en kommentar nedenfor.

Læs også: Hemmeligheden bag sikkert salg af MC

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start