Navigant Research forecast analyse el MC i 2023
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

55 millioner elektriske tohjulere solgt i 2023

Navigant Research forecast analyse
Tommy Rønn
26/08-2014 kl. 14:45

Navigant Research har undersøgt markederne for elmotorcyklernes fremtid. Til dato er der worldwide solgt få millioner elektriske motorcykler og scootere. I år forventes et salg på ca. 1,2 millioner elektriske motorcykler og 4,1 million scootere på verdensplan.

I 2023 forventer Navigant Research at der på verdensplan er 55 millioner motorcykler og scootere der drives af el. Det forventes at det årlige salg af elektriske motorcykler stiger fra de nuværende 1,2 millioner, til 1,4 millioner enheder. Og det årlige el-scootersalg vil stige fra nuværende 4,1 million til 4,7 million.

Det er specielt Kina det trækker disse tal op. I flere kinesiske byer ses snart kun elektriske scootere. Navigant Research forventer dog også de kommende høj-kapacitets-batterier vil have positiv afsmitning på det elektriske salg.

Del med en ven

0 personer snakker om “55 millioner elektriske tohjulere solgt i 2023

  1. Kan lige se et træf for mig med kun elektriske motorcykler.
    Nok lige så spændende som at gå altergang dagen efter en ordentlig druktur.

    Men det er desværre nok fremtiden :0(

  2. I flere større kinesiske byer har det længe være forbudt at køre med andet end elektrisk scooter – og de koster kun fra et par tusinde kroner i supermarkederne. Måske derfor de er så populære.

    At Danmark stadig oser af to-takt er udelukkende en politisk beslutning fra højere sted (EU). Protektionisme vs. folkesundhed: 1-0

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start