Rydbergs MC: 4 x Garanti - Motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

4 x Garanti

Lovgivningen forlænges 4 gange
Tommy Rønn
06/01-2012 kl. 00:15

Rydbergs MC i Aidt er nu ude med et godt forbruger-tiltag. De lovpligtige 6 mdr. brugtgaranti udvider de til 2 års 100% garanti. Altså en 4 x forlængelse.

Den ekstra garanti følger alle deres brugte maskiner, så brugtkøberne nu kan sove trygt om natten. Et velkomment forbruger-tiltag.

Flere mærker tilbyder forlænget og udvidet garanti på nye maskiner. Nu kommer dette tiltag også på brugtmarkedet. 

Del med en ven

0 personer snakker om “4 x Garanti

 1. En vigtig detalje/forskel er at man skal overholde alle service hos Rydberg for at garantien.
  Men stadig et godt tilbud, hvis man altså ikke selv skruer.

 2. Jeg savner lidt mere information om, hvad garantien rent faktisk dækker.. Det er en udbredt misforståelse, at der normalt kun er et halvt års garanti. Der er to års reklamationsret – også på brugte motorcykler. En garanti skal stille forbrugeren væsentligt bedre end reklamationsretten. Se også http://taenk.dk/gode-råd/garanti-og-reklamationsret

 3. Fint tiltag! Men vil dog lige rette en misforståelse som er blevet gentaget et utal af gange af de danske medier og nu også af Tommy- hvilket ikke gør det mere korrekt.
  DER ER I FØLGE KØBELOVEN IKKE NOGET DER HEDDER GARANTI!, Købeloven foreskriver REKLAMATIONSRET hvilket ikke er det samme som GARANTI! Garanti dækker problemer som opstår i garanti-perionden. Reklamationsret dækker kun fejl og mangler som der var tilstede den dag køberen modtog varen. De første 6 mdr er dog med det som hedder "omvendt bevisbyrde" hvilket betyder at det er op til sælgeren at bevise at fejlen ikke var tilstede på købs tidspunktet. Det betyder i den VIRKELIGE verden at hvis sælger vælger ikke at være imødekommende står køber stadig med byrden…
  Jeg har arbejdet professionelt med salg af biler og mc i over 12 år så jeg er sikker i min sag.
  Der skal stå GARANTI på slutsedlen hvis det skal have noget reel værdi.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start