Danmarks førende MC forsikring - 123mc forsikring
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

123mc forsikring nu Danmarks førende MC forsikring

123mc kasko-forsikring er valget for de fleste danske motorcyklister
Webmaster
26/10-2012 kl. 09:45

Siden opstarten af 123mc forsikring, der tilbyder prisfornuftige kasko forsikringer, har dette nye forsikringstiltag vokset sig til danskernes foretrukne forsikringsvalg, når der skal vælges forsikring til motorcyklen.

Mere end 25% af alle nye forsikringstegninger, når danskerne ønsker kasko-forsikring til deres motorcykel, er gennem de seneste 3 måneder tegnet gennem 123mc forsikring. Det betyder danmarks største markedsandel i nytegninger af motorcykel kasko forsikring.

Flertallet af de nye forsikringstegninger ved 123mc forsikring kommer fra de yngre motorcyklister, samt til maskiner af chopper, tourer og streetklassen. Netop de klasser hvor priserne på 123mc kasko forsikring er yderst konkurrencedygtig.

Tallet af nye forsikringstegninger er konstant stigende. Mellem 2 og 10 forsikringer tegnes nu daglig.

Ifølge 123mc arbejdes der på nye tiltag der kan gøre 123 forsikring yderligere attraktiv.

Del med en ven

0 personer snakker om “123mc forsikring nu Danmarks førende MC forsikring

 1. Som nyt tiltag så kunne i jo åbne op for kasko på racer cykler for jeres "foretrukne" kunder, os unge under 25. Så kunne vi jo også tælle med i jeres flotte statistik af nyoprettede mc kasko forsikringer…
  /rasmus

 2. [kunder trækkes op af hatten] "og… Unge under 25 på racer motorcykler!! Hvem ønsker at kasko forsikre dem?!", spørges der…

  [larmende tavshed]

 3. Jeg har selskabet bag, og jeg kunne faktisk få en billigere pris herigennem :), så en lille mail til min kontaktperson, og vupti matchede selfølgelig den pris de ville give mig var jeg kommet til dem som kunde herigennem. Så tak Magacin, for at gøre min forsikring endnu billigere i mit eksisterende selskab 🙂

 4. Har prøvet at få tilbud – men det kan på ingen måde hamle op med mit eget forsikringsselskabs priser. Jeg er 60 år og har en Suzuki Bandit 1250 Sa fra 2007.
  123-forsikring forlanger 5133,- kr for en forsikring med 10.000 kr.- i selvrisiko
  det er da vanvittigt dyrt – hos mit forsikringsselskab ( Himmerland forsikring) er den årlige præmie 4.300 med en selvrisiko på 5.500 kr.
  så det er da værd at undersøge markedet – 123 – MC forsikring er da absolut ikke det billigste

 5. På min intruder er 123 næsten 2000 billigere end alle tilbud jeg har fået så for mig er det langt billigere. Jeg er 37 år.

Skriv et svar

Giver børn en ny start