123mc.dk har vundet markedet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

123mc.dk har vundet markedet

Idag har 123mc.dk markedspladsen rundet et magisk hjørne
Tommy Rønn
17/09-2010 kl. 18:30

Idag har 123mc.dk meget at fejre. Salgsdatabasen har nu rundet 5.000 forhandler-annoncer. Det gør den til eneste database hvor forbrugere og købere får et næsten komplet overblik over alle danske forhandleres brugte og nye maskiner.

De konkurrenter der kommer nærmest 123mc.dk, mangler mange store forhandleres maskiner, i deres database. Det betyder de handlende er nødsaget til at aflægge 123mc.dk et besøg, hvis de vil være sikre på at finde det bedste forhandlerkøb.

Tidligere brugte forhandlerne flere afsætningskanaler, men mange bruger nu kun 123mc.dk. Ifølge deres oplysninger skyldes det at deres annoncer ses af flest på 123mc.dk, hvorfor de ikke ser nødvendigheden i placering flere steder. Om de taler sandt ved vi ikke, da vi ikke selv har testet denne udtalelse.

Om det er salgsbase a,b,c eller d der er størst er for køberne irellevant. Vigtigt er bare at der findes mindst en database der indeholder næsten alt, så man som køber let kan få et godt overblik inden køb. 123mc.dk er nu stedet hvor man får overblikket over det professionelle marked.

Ifølge forhandlerne er det nu også 123mc.dk de bruger når de skal værdi-vurdere en motorcykel i en købssituation. Dem der ønsker salg kan derfor lave et opslag i 123mc.dk, og finde gennemsnitspris på tilsvarende maskine, og så fratrække forhandleravance. Så kendes salgspris når der tales ren handel til forhandler.

Link: www.123mc.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start