123 er danmarks hurtigst voksende MC forsikring
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

123 er danmarks hurtigst voksende MC forsikring

Ingen andre i Danmark tegner så mange nye forsikringer
Webmaster
08/04-2015 kl. 21:00

Med 3-10 nye forsikringstegninger daglig, er 123 MC Forsikring nu Danmarks hurtigst voksende MC forsikring. Trods den unge alder, 123 MC Forsikring fylder kun 2 år, sidder 123 MC Forsikring nu på ca. 1% af det samlede forsikringsmarked for motorcykler. En markedsandel der vokser hurtig og stabilt.

Specielt på motorcykeltyper som adventure og street, tilbyder 123 MC Forsikring ofte konkurrencedygtige priser. Men 123 MC Forsikring er ikke nødvendigvis billigste løsning for alle, hvorfor det også med 123 MC Forsikring er vigtig at undersøge priserne grundig før forsikringsskift.

En ting er prisen på forsikring, en anden er dækningen. En af de ting der tiltrækker mange til 123 MC Forsikring er den lave selvrisiko ved tyveri. Hvor mange forsikringsselskaber forlanger 20-25% selvrisiko, hvilket kan ende med voldsomme konsekvenser for den som mister sin motorcykel, opererer 123 MC Forsikring med lav selvrisiko. Her er altså ikke tab af f.eks 50.000 kr. efter tyveri af motorcykel til 200.000 kr.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores betingelser og priser. Jo flere der vælger vores forsikring, des bedre priser og betingelser kan vi gennemtrumfe hos vores forsikringsmæglere.

Det der gør os mest glade, er at vi til dato ikke har modtaget en eneste klage over vores forsikringsdækning efter skade. Det er der ikke mange motorcykelforsikringer der kan prale af.

Del med en ven

0 personer snakker om “123 er danmarks hurtigst voksende MC forsikring

 1. "123 MC Forsikring" .. men hvis man klikker på linket kommer en side hvor der står "FR MC Forsikringsservice". Så vidt jeg kan google er det QBE der står bag "FR forsikring", er det korrekt ?

 2. Det er helt korrekt. 123 er kun forsikringsmæglere. De regulære selskaber bag forsikringerne er QBE og LLoyd, alt efter MC model.

 3. Så vidt jeg kan se, så er der intet der fortæller noget om selvrisiko, når man beregner prisen.
  Bla. derfor har jeg tegnet en forsikring via min forhandler i stedet.

 4. Når data er udfyldt, kan selvrisiko vælges. 5.000, 8.000 og 10.000 er mulighederne.

 5. Svarer det ikke til, at jeg skal stå i kø i supermarkedet, for først ved kassen at få at vide, hvad jeg egentlig skal betale for varen? Det må kunne gøres bedre.

 6. Jeg er 63 og har kørt skadefrit i 10 år, hvis jeg vælger 123 forsikring, vil det koste mig 1500 kr ekstra om året !

 7. @ham selv: Hvis du læser teksten vil du se at vi netop skriver "Men 123 MC Forsikring er ikke nødvendigvis billigste løsning for alle". Det er altid vigtig at tjekke markedet.
  Som vi også skriver er 123mc.dk ofte bedste valg til nogle typer motorcykler, men ikke alle.
  Og rigtig vigtig. Der er stor forskel på selvrisiko ved tyveri selskaberne iblandt. Efter vores mening en vigtig faktor.

Skriv et svar

Giver børn en ny start