Vind fede præmier til Motorshow - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind fede præmier til Motorshow

MagaCin står klar til en snak på stand 9502.
Steffen F. Olesen
01/02-2024 kl. 08:48

Så er der kun én dag tilbage..! Én dag til arrangørerne slår dørene op til dette års udgave af Motorshow i Messecenter Herning, hvor omkring 150 udstillere står klar til at fremvise lækre motorcykler, biler, vandscootere m.m. til de forventede 30.000 besøgende.

Men udover tohjulere, firehjulere og dem helt uden, er der også planlagt mere end 40 aktiviteter fordelt over imponerende 30.000 m2.
Hertil bliver det naturligvis også muligt at kigge på stumper, udstyr samt tilbehør, og foreninger, rejsearrangører samt medier vil også stå klar til en snak med de mange glade gæster.

Konkurrencer
En af disse bliver i år MagaCin, som på stand 9502 i hal M vil stå klar til en snak om blandt andet hvordan livet som motorcykeljournalist er, men også lidt om redaktørens projekt opgradering af brugt Bandit, der som bekendt er blevet forkælet med stumper til den helt store guldmedalje

I tråd med netop det projekt har vi slået os sammen med Pitboxen i Haverslev, som har været så venlig at sponsorere en håndfuld præmier til de daglige konkurrencer på MagaCin standen, og for at deltage kræves ikke andet end et venligt sind og et par klik på en tablet.

Aflys alle aftaler!
Nuvel, det blæser en lille smule, og der er da også risiko for en enkelt regnbyge eller to. Men der findes ikke ret mange kvalificerede undskyldninger for ikke at smide alt hvad du har i hænderne, og bruge en af weekenddagene på at vende snuden mod Motorshow i Herning, hvortil vi ved at flere importører har stået på hovedet for at trække 2024-nyheder hjem.

Ses vi på Motorshow?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start