Vild, vild weekend i både øst og vest - April 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vild, vild weekend

Ingen motorcyklister behøver kede sig i weekenden
Tommy Rønn
24/04-2015 kl. 14:00

Det bliver en stor weekend for de danske motorcyklister. Hele landet kommer til at summe af aktiviteter, arrangementer og andet for dem på to hjul.

Hvis vi starter i vest, altså i jylland, så åbner Rydbergs MC dørene til et 30 års jubilæum hele weekenden. Som så ofte før når Rydbergs MC åbner dørene, kombineres projektet med en duel på hestekræfter. Altså en slags powermeet. Når Rydberg disker op med et sådan arrangement kommer der mange tusinde til den lille by Aidt.

Også i det jyske åbnes dørene for et stort åbent-hus arrangement gennem weekenden med gigantisk outlet. Det er Brdr. Jensen i Horsens, der dumper de i forvejen minimerede priser med yderligere -10%. Ifølge pressemeddelelsen betyder det produkter med påtrykt -70%, i denne weekend sælges til -80%.

På Fyn åbner Egeskov museum om lørdagen. Dette gøres, traditionen tro, med gratis adgang for motorcyklister. Der kommer rigtig mange gæster til det store arrangement, og målet for Egeskov er da også at slå seneste års rekord med 3.500 motorcykler som gæster.

Også en MC butik på Fyn holder åbent-hus i weekenden. Det er MP motorcykler i Odense, der inviterer til prøvekørsler og hygge begge weekendens dage.

På Sjælland åbner Xpedit dørene for kunderne til åbent-hus lørdag d. 25. april. Også Xpedit er en af de forretninger der normalt kan tiltrække rigtig mange gæster til arrangementerne.

Også på Sjælland ruller Yamaha det helt store arrangement ud, når der er Yamaha på Bakken. Der vil de nye Yamaha kunne prøves, og alt omkring Yamaha motorcykelmærket kunne opleves. Sidste år tiltrak dette arrangement mange tusinder MC interesserede.

Del med en ven

0 personer snakker om “Vild, vild weekend

  1. Men over hele landet ser det ud til at blive i regnvejr både lørdag og søndag. Det er noget møg.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start