Unik MV Agusta RVS#1 besøger Motorcykeludstillingen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Unik Agusta besøger Motorcykeludstillingen

Limited edition med superlækre detaljer
Mathias B. Høj
24/02-2018 kl. 10:57

Ak, hvem der var en mangemillionær. For man kan godt se sig fattig i fede maskiner på Motorcykeludstillingen. Her har vi forelsket sig i en MV Agusta RVS#1, som står og troner. Farvemæssigt underspillet med matsort, men når man kommer nærmere, åbenbarer detaljerne sig. Og det er netop en MC der skal ses i detaljer, for den er fyldt med lækkert designet udstyr og flot fræset metal. Der laves 100 stk. af RVS#1 serien; gæsten på udstillingen  er nr. 53. Importøren måtte arbejde hårdt for at få lov at låne den med.

Vi har tidligere skrevet om denne spændende produktlinje fra MV Agusta. De laves mere eller efter kundens ønsker, i forhold til design og udstyr. Så derfor er der heller ikke en helt fast pris, men modellen her på udstillingen vil koste omkring 550.000 kr. Dyrt? Javist, men har man pengene og ikke står overfor at skulle købe et hus på landet, får du udover motorcyklen også en PC med, med detaljer over udstyrsniveau. mm. Og en masse ekstraudstyr til maskinen.

Tjek billederne og se de utraditionelle løsninger. Eksempelvis er baghjulets eger fastgjort i højre side. Det burde ikke være muligt. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start