Udpeg Europa's bedste custom Honda CMX Rebel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udpeg Europa’s bedste custom Honda CMX Rebel

Du kan også være medlem af dommerpanelet, som kårer Europas bedste ombyggede Honda CMX Rebel, hvor den endelige vinder kåres i August
CO
16/07-2022 kl. 06:02

Er du vild med at se på ombyggede motorcykler med – gerne med basis i Honda Rebel – og har din helt egen personlige holdning til hvordan sådan en skal se ud, så har du nu chancen for at deltage i et offentligt tilgængeligt dommerpanel, hvor det bedste europæiske Honda CMX Rebel custom projekt skal kåres.
Se eksempler på billeder af alle motorcyklerne der skal bedømmes i det omfangsrige billedgalleri over artiklen.

Wheels and Waves
Honda Europe deltog 29. Juni til 3. Juli ved Wheels and Waves i Biarritz ved den franske kyst, hvor ti eksemplarer af forhandler ombyggede Honda CMX Rebel fra Spanien, Portugal Italien, Frankrig og England var udstillet, og opfordrer nu alle til at deltage i udvælgelsen af den bedste ombygning.

Læs mere om de ti ombyggede motorcykler og Honda’s deltagelse i Wheels and Waves i dette nyhedsbrev, og se også den korte præsentationsvideo med de ti modeller herunder.
Se også den lidt længere video Wheels & Waves 2022 – Honda Custom Bikes længere nede i artiklen, samt den ekstra video med gennemgang af alle modellerne.

Honda Europe opfordrer som det fremgår af blandt andet opslag på sociale medier alle interesserede til at deltage i dommerpanelet, og den endelige vinder annonceres i August måned.
Følg dette link eller linket i Twitteropslaget herunder for at se billeder af samtlige modeller fra forskellige vinkler, hvor de enkelte modeller bedømmes med en tommel-op eller tommel-ned, og hvor man alternativt kan springe til næste model ved at swipe billedet til en af siderne.

Som du kan se i Twitter opslaget ovenover, får deltagerne i det enorme dommerpanel efter stemmeafgivelse også mulighed for at downloade et wallpaper efter eget valg.
Er billedgalleriet over artiklen og billederne på afstemningssiden ikke tilstrækkeligt for vurdering af modellerne, så er det mulig at se samtlige 284 billeder af alle modellerne under Images nederst på denne side.

Du også lige som lovet videoen Wheels & Waves 2022 – Honda Custom Bikes.

Og som rosinen i pølseenden runder vi a men Youtuberen MTOBOB’s video med gennemgang af alle de udstillede modeller.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start