DM i Roadracing: Trods kulde og blæst
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Trods kulde og blæst

Danskere trodsede vejret og tog til DM i Roadracing
Tommy Rønn
08/05-2012 kl. 16:45

DM i Roadracing på Padborg Park blev en sportslig succes, og nogle tilskuere kom også forbi til søndagens løb. Varme var der ikke meget af, men der var roadracing i rigelige mængder.

Vanen tro, fristes man næsten til at tænke, løb Steven Tirsgaard med pokalerne. Steven er et stort talent på to hjul, og derfor ikke let at gøre noget ved for konkurrenterne i Superbike klassen.

De 4 DM klasser og de 2 klassiske klasser blev afviklet i god ro og orden, hvilket betød få styrt og ingen alvorlige skader på udøverne.

Glædeligt at sådanne weekender stadig kan arrangeres i Danmark hvor forbud og miljøregler bliver skrappere og skrappere.

Foto: Dan Stenstrup Pedersen

Del med en ven

0 personer snakker om “Trods kulde og blæst

 1. Tænke på naboerne til banerne eller hvad er det du selv vil tænke? Bliver roadracing bedre af at der ikke er støjbegrænsning? Og co2 udledning, tja så er det bare et faktum at det påvirker vores klima, men man kan da også bare være ligeglad. Det når nok højest sandsynligt ikke at få vildt store konsekvenser i vores levetid. Ikke for os i Danmark andet end måske lidt forhøjet vandstand som i det fleste tilfælde ikke vil betyde så meget andet end for lavtliggende udsatte steder som f.eks. Skagen. Men man kan jo håbe de tager fejl.

 2. Titus69 – Så luk dog næbet. Det er sgu da ikke et par raserdage det vælter kloden. Det der DIT køleskab – DIT fjernsyn – DIN bil – DIN computer OG ALLE DE ANDRES ! En weekend med race gør livet dejligere og kan næppe måles i den samlede forurening! Tåbe.

 3. Det er DIT køleskab – DIT fjernsyn – DIN bil – DIN computer – DIN racer OG ALLE DE ANDRES !
  Du glemte noget Finn.
  Kan du ikke også selv lukke næbbet? Din tone er ikke synderlig befordrene for en god debat!
  Faktisk lidt tåbelig! 😉

 4. Hmm… der er åbenbart sensur her og de første indlæg er blevet fjernet og teksten i artiklen ændret. Det synes jeg er skidt selv tonen om kan blive skrap. Men til Finn5fejl's forsvar vil jeg sige at jeg vist var den første til at være lidt skrab i vendingen. Det gik dog på en kommentar i artiklen og ikke på forfatteren!
  Min kommentar mht. til Co2, var på udledning generelt og der er vel trods alt forskel på reglerne for køretøjer der indregistreres og dem der kun bruges på bane?

 5. Jamen Dog, det er jo mig der står og tager billeder i den grønne jakke på billed nr. 2….
  Det var et skide godt arrengement og nok noget de fleste vil glæde sig til næste år…

  Er i på magacin interesseret i billeder der fra af nogen af kørerne så har jeg da en del liggende? (ved ikke om det er det rigtige sted at foreslå den slags ting…)

Skriv et svar

Giver børn en ny start