The Distinguished Gentleman’s Ride 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The Distinguished Gentleman’s Ride 2022

The Distinguished Gentleman’s Ride 2022 afvikles i den kommende weekend, hvor du enten selv kan deltage, eller nyde synet af de mange flotte motorcykler
CO
17/05-2022 kl. 06:00

Så er det igen ved at være tid til at hoppe i sadlen og deltage i The Distinguished Gentleman’s Ride, der afvikles i den kommende weekend, hvor vejrprofeterne i øvrigt spår ret hæderligt vejr i Danmark.
For det er på Søndag d. 22 Maj et enormt antal motorcyklister deltager i den globale fælleskørsel, der i samarbejde med Movember ønsker at skabe opmærksomhed om mænds helbred, hvor organisationen støtter forskning indenfor prostata cancer og mænds mentale helbred, og i den forbindelse indsamler midler til formålet.
Det kan du læse mere om her.

The Distinguished Gentleman’s Ride – eller DGR i daglig tale – har ikke blot siden 2012 indsamlet imponerende $31,6 mio. til formålet, men de årlige parader som overalt på kloden køres samme dag, har også traditionelt været gigantiske tilløbsstykker for tilskuerne.
Det bliver de forhåbentlig også i år, og vi er nok mange der krydser fingre for, at indsamlingen af midler til det velgørende formål sætter ny rekord.

Triumph Motorcycles som sponsor
The Distinguished Gentleman’s Ride er officielt sponsoreret af Triumph Motorcycles, der faktisk har en afdeling af deres eget website dedikeret til formålet, og som tidligere på året lancerede den helt specielle Triumph Bonneville T120 1959 Legends Custom Edition, som overdrages til den deltager i årets arrangement, der noteres for den største indsamling i forbindelse med Distinguished Gentleman’s Ride.
Ejeren får motorcyklen overdraget, når årets DGR arrangement er afviklet.

Hvis du vil deltage
Ønsker du selv at deltage i weekendens Distinguished Gentleman’s Ride, så findes der information for både København, Århus og Odense i de indlejrede links, og her kan du registrere din tilmelding for deltagelse i arrangementet.
The Distinguished Gentleman’s Ride har i år delt en video for årets arrangement på organisationens YouTube kanal.

Det bliver rigtig spændende at se, hvor mange danske deltagere der kan mønstres i år, og hvor stort et beløb der kan indsamles.
Og så bliver det en fed lejlighed for deltagerne til at nyde fællesskabet og lufte deres flotte motorcykler, og for tilskuerne til at nyde synet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start