Stevens MC tilbød test ture af Triumph modellerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Testture hos Triumph

Stevens MC tilbød testture på et bredt udvalg af Triumph modellerne torsdag 25/8
Klaes Asaa & Jeppe Anderson
04/09-2016 kl. 20:08

Udviklingen i motorcyklerne går stærkt for tiden, ikke mindst i Triumph programmet. Til test var der valgt forskellige modeller fra hylden: Tiger 800XRT + XCT modellen, Tiger Explorer XRT, Thruxton R, Street twin, Bonneville og Speed Triple S. Alle modellerne stod klar til publikum, til en testtur på 10min. pr. maskine. 

Det kan give et indblik i hvilken model der har appeal. Vi er jo alle forskellige og har vores ”loveones”. På en testdag kan der heldigvis opstå nye tanker. 

Adventure, cafe racer, street og sport – vi kender dem alle og der sker hele tiden ryk i hvad der er mest ombejlet. Her viste Thruxton R at være et hit for de fleste, en ”retro sportscykel cafe racer” trend som modtages positivt på markedet. 

Det er det åbne initiativ der skaber kunde relationer, hvor der er sat tid af til uforpligtende testture, og ikke mindst det næst vigtigste kaffe, kage, pølser og en sodavand, så snakken glider lystigt blandt de fremmødte. 

Naturligvis er præsentationer af motorcykler forskellige, her et godt initiativ fra Stevens MC.

Del med en ven

0 personer snakker om “Testture hos Triumph

  1. Godt initiativ. Blot en skam af Sjællands eneste Triumph forhandler valgte at holde det på en hverdag.

  2. Det var nu ganske velbesøgt, så vi var da en del, der godt kunne finde derud på en hverdag. De havde jo også åbent til kl 19.

Skriv et svar

Giver børn en ny start