Suzuki WEB Motorcycle Show 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki WEB Motorcycle Show 2022

Går i luften 19. Marts
Steffen Olesen
15/03-2022 kl. 06:00

Dem der gerne vil holde sig orienteret om alt det seneste nye fra Suzuki, kunne vælge at besøge enten det 38. Osaka Motorcycle Show 19.-21. Marts, det 49. Tokyo Motorcycle Show 25.-27. Marts eller Nagoya Motorcycle Show 8. April 2022.
Men er det en logistisk umulighed, så kunne man jo i stedet eventuelt kigge forbi Suzuki WEB Motorcycle Show 2022, der løber af stablen 19. Marts, hvor Suzuki tilgodeser dem der ikke kan være fysisk til stede.
Men man skal nok ikke forvente, at fokus fortrinsvis er fokuseret på modeller til det europæiske marked.
Og vi gætter forsigtigt på, at sproget også kan være anderledes end vi er vant til fra europæiske motorcykeludstillinger.
Se opslaget på sociale medier nedenunder, som ved oversættelse til dansk annoncerer, at man fra Lørdag d. 19. Marts kan se Suzuki standen online fra flere vinkler.

Vi forventer ikke at se nye revolutionerende modeller præsenteret på de japanske Suzuki udstillinger.
Men hvis der alligevel er nogle timer som skal fordrives 19. Marts, kunne det måske være lidt sjovt at se, hvordan japanerne får afviklet sådan et nationalt projekt.
Og hvis man alligevel er ved at rode lidt rundt på japanske hjemmesider, så er det faktisk også et lille frisk pust, når man falder over nogle lidt anderledes måder, at informere brugerne på end vi er vant til.
Se eksempelvis denne side dedikeret til Suzuki GSX-S 1000GT, hvor der i høj grad lægges vægt på Suzuki mySPIN-appen og hvordan kontakter, kalender, kort og navigation, musik og telefon håndteres.

Et lille sidespring, som ikke bør aflede opmærksomheden fra, at Suzuki som nævnt i indledningen afvikler Suzuki WEB Motorcycle Show 2022 Lørdag d. 19. Marts.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start