Stadig mulighed for frisk svingkørsel, prøvekørsler og dækspark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stadig mulighed for frisk svingkørsel, prøvekørsler og dækspark

Vil du køre en hel del omgange på Jyllandsringen sammen med MagaCin's baneinstruktører, så har du muligheden d. 17/5... Men du skal skynde dig!
Steffen F. Olesen
10/05-2022 kl. 09:27

Nu nærmer dagen sig med hastige skridt. Dagen som en gruppe danske motorcyklister, folkene bag Kawasaki Danmark og MagaCin har glædet sig til… Kawasaki Riders Day på FDM Jyllandsringen!
Og du kan stadig nå at komme med; alle mærker er nemlig velkomne!

Kawasaki Riders Day går i alt sin enkelthed ud på, at den danske Kawasaki importør har lejet FDM Jyllandsringen d. 17/5 i tidsrummet 8-16, og giver op til 45 dansk indregistrerede motorcykler mulighed for, at køre en hel del omgange i dagens planlagte 6 kørepas på Danmarks største racerbane i selskab med ligesindede. Og hvor der i pauserne mellem de mange kørepas udstilles en stribe Kawasaki nyheder, som står klar til prøvekørsel på offentlig vej i nærområdet.
Men vent, der er mere!

Ikke nok med, at du kan blive endnu mere dus med din egen motorcykel på banen i selskab med yderst erfarne instruktører, og har mulighed for at prøvekøre nogle af modellerne fra det seneste Kawasaki line-up, så får tre heldige deltagere faktisk også chancen for at sidde på nakken af et vaskeægte ballistisk missil.
Det forholder sig nemlig sådan, at der via tilfældig lodtrækning blandt deltagerne, bliver valgt tre svineheldige personer, som får lov til at prøvekøre den bindegale Kawasaki H2 Carbon Edition.

Få pladser tilbage
Dem som tidligere har deltaget i MagaCin’s legedag – som du kan se video fra under dette afsnit – vil være bekendt med konceptet for kørslen på bane.
MagaCin’s udsendte deltager, som tidligere nævnt, som baneinstruktører ved arrangementet d. 17. Maj, og vores fotograf vil igen være til stede for at forevige begivenheden.

Men du skal til at skynde dig hvis du og gutterne/gutinderne skal lege med d. 17. maj, for der er tale om et ret eksklusivt arrangement, hvor tilmeldingen er begrænset til blot 45 deltagende motorcykler, og der er allerede taget en ret stor bid af kagen.
Når det er sagt, så er du naturligvis velkommen til at medbringe kone, mand, børn eller din bedste ven; ja, sågar svigermor er velkommen! Men vær opmærksom på, at forplejningen er forbeholdt deltagerne.

Tilmelding og mere information findes via linket herunder

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start