Sportsmaskiner på Djursland aflyst - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sportsmaskiner på Djursland aflyst

Annonceret leg for Racing maskiner desværre ikke mulig
Webmaster
17/04-2012 kl. 08:30

På MagaCin skrev vi tidligere om arrangementer for Racing-maskiner på racerbanen Ring Djursland. Desværre er det ikke muligt, anno 2012, at forhandlerne kan gennemføre sådanne arrangementer.

For ca. to uger siden blev gennemført en støjtest i forbindelse med afviklingen af disse R-arrangementer på Djursland. En af de deltagende instruktører har udtalt til MagaCin, at trods minimale hastigheder, og minimal acceleration, var støjkvoten opbrugt på kort tid. 

På de danske baneanlæg sænkes støjgrænsen markant efter kl. 18.00, og da disse arrangementer skulle gennemføres mellem 16.00 og 20.00, er den lave grænse for støj problematisk.

Det kan undre at vi i Danmark ikke må benytte de få baneanlæg vi har, grundet så minimale støjkvoter.

Ifølge en forhandler på Djursland er alt ikke opgivet. Man arbejder videre på at få noget R træning gennemført i 2013. Vi krydser fingre. Nu vil forhandlerne kanalisere alt energi og økonomi på MC-ugen i juni.

Del med en ven

0 personer snakker om “Sportsmaskiner på Djursland aflyst

 1. Det er simpelhen for galt. Hvad fanden sker der i det her vindmølle-cykel-land. Een enkelt person er istand til at lukke sådan et baneanlæg ned her i Danmark. I andre lande, sætter folk en ære i at bo tæt op ad racerbaner. Men herhjemme, uhh nej, det larmer. Og på Trackdays skal man have original monteret potter på. HALLO ! på en racerbane.
  Jeg fatter simpelthen ikke at der ikke er nogle kræfter herhjemme, der er stærke nok til at arbejde imod de her sindsyge regler der bliver sat op over for Racerbaner, crossbaner, gocart baner, skydeanlæg osv.
  Jeg sprutter af raseri hver gang jeg læser sådan noget her.
  Prøv og se hvordan Skov&natur styrelsen i sin tid fik forbudt Jetski fordi de mente at de larmede for meget. Heldigvis er de blevet gjort lovlige nu, efter fornuften sejrede.
  TAK Højesteret.
  For samlet nogle kræfter, der engang for alle kan arbejde imod de her sindsyge regler og støjkvoter der bliver sat op for de få ynkelige baneanlæg vi har herhjemme.

 2. Det kommer ikke som nogen overraskning for jeg bor selv i syddjurs og ved hvor vild deres støj godkendelser er. Vi overvejede at lave noget med gocart af dem der ikke larmer for en del år siden men selv de ville larme for meget. Nu kører vi ved lufthavnen.
  I skulle nok have læst deres godkendelser først for så ville i vide at et forsøg på motorcykler på banen er en smule naiv 😉
  Hele deres godkendelse kan læses i kommunen her på det her link http://www.syddjurs.dk/Portaler/Erhverv/Materiale/Files/Milj%C3%B8/Milj%C3%B8godkendelser/Milj%C3%B8godkendelser+fra+amtet/Amu+Center+Djursland+13.2.2003

 3. Man skulle være svensker trods alt, alt lader sig gøre derovre, billige cykler osv osv…de kør race hver weekend og nu har de også slettet licensen 🙂

  Syddjurs er øde:) få nu bare købt de huse / væltet de huse i nærheden og lav brugerbetaling på de R Dage, 300 for en aften 500 eller mere for en lørdag….., det skal nok kunne betale sig. Banen er jo der i forvejen.

Skriv et svar

Giver børn en ny start