Slut med MagaCin på Intermot - 2014
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut for MagaCin på jubilæums-Intermot

Nu går turen tilbage til Danmark efter to travle dage
Tommy Rønn
01/10-2014 kl. 12:12

Så er det stressede liv som reporter i marken slut for MagaCin.dk. Turen går nu mod Danmark, hvor de næste dage skal bruges til at opdatere alle læserne med fulde beskrivelser af alle nyhederne. Det betyder store billedserier og alle specifikationer på nyhederne.

MagaCin.dk har naturligvis brugt meget energi på filmning af alle nyhederne, hvilket betyder at næste TV program, ultimo oktober, vil fremviser det nyeste nye i levende billeder.

Det har været fantastisk at se hvor meget fokus der er på nye motorcykler fra producenterne. Vidende at der kommer mindst lige så mange nyheder på Eicma i Milano i starten af november, er der ingen tvivl om motorcyklerne igen er på vej op i popularitet.

Meget spændende er det også, at se nye motorcykler anno 2014/2015 går mod det individuelle. Der er ikke meget mainstream over de nyheder der præsenteres mere. Dejligt at se det går den vej.

Nu glæder vi os bare til at prøve alle de nye maskiner, samt at se alt de nye der kommer på den næste udstilling.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut for MagaCin på jubilæums-Intermot

  1. Ja så os med knap så spændende job, køre der ned for 10 gang på mc fredag, så håber på mc vejr

  2. Så er vi hjemme igen, super tur. Ang. den nye Kawa H2'er til gaden, snakkede jeg med en tysk Kawa-mand, der har prøvet den i Spanien på en privat racerbane. Han sagde, at de både havde ZZR 1400 og ZX10R til rådighed, så de kunne opleve forskellen. Han vidste ikke "Heste-tal"; men en utrolig lineær kraftudfoldelse – nok ca. 240 HK. Forlyset var en rund LED mellem luftindtagene, hvor der ikke er lys som på raceren H2R'en.

Skriv et svar

Giver børn en ny start