Skagenløbet 2011 - Danmarks Veteran Motorcykleklub
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skagenløbet 2011

46. tyvende Skagenløb
Leif Obbekær Hansen
22/05-2011 kl. 22:15

Danmarks Veteran Motorcykleklub afvikler i dagene 2.-3. og 4. juni klubbens 46. tyvende Skagenløb. Siden klubben blev stiftet i 1965 er Skagenløbet blevet afviklet hvert år og med stigende deltagerantal. De senere år har deltagerantallet ligget på omkring 210 til 220 motorcykler.

Danmarks Veteran Motorcykleklubs formål er at restaurere og bevare gamle motorcykler fra før 1940. Når disse maskiner så er blevet køreklare, så er det de fleste medlemmers drøm, at gennemføre et Skagenløb. Selv om klubbens årgangs grænse for veterancykler er 1940, så kan der i Skagenløbet kun deltage veterancykler, der er fremstillet før 1935.

Mange medlemmer ser hvert år frem til Skagenløbet, som er årets højdepunkt for veteranmotorcykelentusiaster. Iblandt deltagerne er der mange der har deltaget mere end 25 gange. Interessen går blandt mange af medlemmerne videre til de yngre generationer. Kai Beck der starter som nr. 3 på en Douglas fra 1914, har i år sin søn Bjarne og sine 2 børnebørn Mads og Ida på de følgende startnumre.

Ove Rasmussen, Ørsted, der kører Husqvarna 1929 har også konen, Ellen Rasmussen, og datteren, Iben Rasmussen, med på turen. Pigerne kører på hver sin Matchless fra 1931. Ud over de tre, så er der yderligere seks deltagere med fra den lille by Ørsted, der ligger ude på Djursland, lige syd for Randers Fjord, så interessen for veteranmotorcykler her er meget stor.

Sammen med denne pressemeddelelse, er der også vedhæftet program og deltagerliste, samt billeder af nogle af deltagerne.

Danmarks Veteran Motorcykleklub har en hjemmeside, hvor der kan hentes yderligere oplysninger, og der er også mulighed for at hente billeder, der viser lidt af DVM`s arrangementer. WWW.dvm.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start